Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 stofzuiger
 • uitverkocht

  Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 stofzuiger

  449.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 stofzuiger

  Op zoek naar een krachtige stofzuiger? De Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2 is zeer geschikt als jij thuis huisdieren hebt rondlopen, je vindt geen stof of haar meer terug! De sledestofzuiger zonder zak beschikt over een cycloon technologie, een akoestisch ontwerp voor zo min mogelijk geluidsoverlast en een groot stofreservoir van 0,8 liter zodat jij kan blijven stofzuigen zonder onderbrekingen. 
   
  Elke vloer zo schoon
  De Dyson is uitgerust met een pneumatische vloerzuigmond. Deze past zich automatisch in hoogte aan op verschillende oppervlakken en biedt een hoge zuigkracht op alle soorten vloeren. Daarnaast beschikt de Cinetic Big Ball Animal Pro 2 over een flexibele parketborstel met zachte nylon borstelharen om voorzichtig stof te verwijderen, een turbine head vloerzuigmond met anti-statische koolstofvezelharen voor het verwijderen van stof van harde vloeren en een tangle-free borstel voor het verwijderen van (dieren)haren van tapijt en andere bekledingen. 
   
  Cycloon technologie
  Met de Dyson is het aanschaffen van stofzuigerzakken verleden tijd en hoef je niet langer filters te vervangen of wassen worden na verloop van tijd. De 36 Dyson Cinetic uiteinden scheiden het microscopische vuil dat andere stofzuigers doet verstoppen. Zo stoot de stofzuiger schonere lucht uit dan de lucht die je inademt.

  Zet zichzelf weer rechtop
  De meeste stofzuigers vallen snel om als je hem over een drempel trekt. De slimme ronde vorm van de Dyson Cinetic Big ball Animal Pro 2 stofzuiger is zo ontworpen dat je hem niet meer rechtop hoeft te zetten: dat doet hij namelijk zelf! Ten slotte produceert de stofzuiger 25 procent minder geluid. Dat is wel zo prettig voor je huisgenoten!
   
  Flexibel handvat
  Het handvat op de buis kan 360 graden roteren, voor meer controle. Gemakkelijk en veelzijdig schoonmaken.

  Astma- en allergievriendelijk
  HEPA-filtratie in het hele apparaat: allergenen worden in het apparaat vastgezet en worden niet meer vrijgegeven aan de lucht.

  Wat zit er in de doos?
  Stofzuig de trap, reinig kieren en verwijder stof overal in huis. Dankzij de handige meegeleverde accessoires is het allemaal mogelijk. Je krijgt bij de stofzuiger de volgende accessoires meegeleverd:

  - Pneumatische vloerzuigmond
  - Quick-release Stair tool
  - Combinatie accessoire
  - Turboborstel
  - Met één klik te verwijderen flexibele parketborstel
  - Met één klik te verwijderen klitvrije turboborstel   
  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeCinetic Big Ball Animal Pro 2
  Energieverbruik per jaar (kWh)28
  Totaal vermogen (watt)700
  Actieradius (m)9,7
  Snoerlengte (m)6,6
  Snoer automatisch oprollen
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.