Dyson Cinetic Big Ball 2 Absolute stofzakloze stofzuiger, Grey,Nickel
 • -10%

  Dyson Cinetic Big Ball 2 Absolute stofzakloze stofzuiger

  449.-je bespaart 50.-
  499.-adviesprijs

  Dyson Cinetic Big Ball 2 Absolute stofzakloze stofzuiger

  Stofzuigen wordt weer een feestje met de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2
  Zoek je een krachtige stofzuiger waarmee je letterlijk alle kanten op kan? Met de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 vind je geen pluisje meer in huis!
  Dyson is al decennialang een van ’s werelds grootste namen op het gebied van stofzuigers. Door een stofzuiger te maken gebaseerd op het centrifugaal delen van lucht en vuildeeltjes in zijn verffabriek kwam James Dyson met een revolutionaire technologie voor zakloze stofzuigers. Deze werden dan ook al snel wereldwijd enorm populair. Maar Dyson heeft niet stilgezeten. Met de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 wordt stofzuigen weer een feestje! Een zuigmond die zich aanpast naar elk vloertype, de slimme cycloontechnologie en een groot stofreservoir zijn nog maar een paar slimme foefjes waarmee je alle vloeren in je huis in een handomdraai schoon hebt!

  Een stofzuiger voor elke vloer in huis
  De stofzuiger is uitgerust met een pneumatische zuigmond. Die past zich automatisch aan zodat je op alle vloertypen een optimale zuigkracht hebt. Daarnaast krijg je er nog een paar extra zuigmonden bij. De Tangle-free turboborstel pakt hoogpolig tapijt zonder problemen voor je aan. Deze turboborstel klit niet vast door de twee in tegengestelde richting draaiende schijven met borstelharen.


  Heb je een harde vloer zoals een gietvloer? Met de anti-statische koolstofvezelharen van de Turbine-head zuigmond zijn de fijnste stofdeeltjes binnen no time weg.


  De flexibele parketborstel is uitgerust met zachte nylon borstelharen die je parketvloer beschermen. Voor moeilijk bereikbare plekjes en hoekjes heeft hij een Reach Under Tool, een flexibele uitschuifbare en draaibare stang met borstel waarmee zelfs de onbereikbaarste hoekjes binnen handbereik liggen. Voor stofjes en pluisjes op je kleding heeft de stofzuiger nog een speciale klerenzuiger.


  Ten slotte heb je alle zuigmonden en andere hulpstukken met één klik opgezet en verwijderd, zodat je snel verder kunt.

  Optimale zuigkracht dankzij cycloontechnologie
  Hoeveel accessoires een stofzuiger ook heeft, alles staat en valt met de zuigkracht. De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 is uitgerust met Dysons cycloontechnologie. De zeer efficiënte cyclonen hebben trillende uiteinden, waardoor zelfs microscopisch fijne stofdeeltjes worden verwijderd. Al het stof wordt opgevangen in een ruim stofreservoir, dat je minder vaak hoeft te legen. En wanneer je het stofreservoir moet legen, dan gaat dat met slechts één klik zodat je het vuil niet aan je handen krijgt. De cycloontechnologie maakt bovendien stoffilters overbodig. Die hoef je dus niet meer te wassen of te vervangen.


  Een stofzuiger die zichzelf rechtop zet
  De meeste stofzuigers vallen snel om als je hem over een drempel trekt. De slimme ronde vorm van de Dyson Cinetic Big Ball stofzuiger is zo ontworpen dat je hem niet meer rechtop hoeft te zetten: dat doet hij namelijk zelf! Ten slotte produceert de stofzuiger 25 procent minder geluid. Dat is wel zo prettig voor je huisgenoten!


  De Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 mag met recht een Absolute heten, aangezien hij wordt geleverd met enorm veel extra’s. Zo zitten er maar liefst 3 vloerzuigmonden bij en 4 accessoires:

  - Turbine head vloerzuigmond
  - Combinatie -accessoire met kierenzuiger
  - Reach under borstel
  - Trapzuigmond
  - Tangle-free turboborstel
  - Dyson pneumatische vloerzuigmond
  - Flexibele parketborstel

  Slimme technologie, een uitgebreide keus tussen zuigmonden en flexibele accessoires waarmee zelfs de moeilijkste hoekjes bereikbaar zijn: de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 draait er zijn hand niet voor om!
  lees meer

  Specificaties

  MerkDyson
  FabriekstypeCinetic Big Ball 2 Absolute
  Energieverbruik per jaar (kWh)28
  Totaal vermogen (watt)700
  Zuigkracht (watt)700
  Actieradius (m)9,6
  Snoerlengte (m)6,59
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (47)

  algemene beoordeling
  (47 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.