Dyson AM10 luchtbevochtiger, Wit, Zilver
 • betaal later

  DysonAM10 luchtbevochtiger

  529.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dyson AM10 luchtbevochtiger

  Airconditioning en centrale verwarming.
  Ze zorgen beiden voor een fijne temperatuur in je huis. Maar helaas drogen ze ook de lucht uit waardoor je last kan krijgen van droge ogen, luchtwegen en huid. Gelukkig is dat makkelijk te voorkomen met een goede luchtbevochtiger. De Dyson AM10 zorgt voor een optimale, hygiënische luchtvochtigheid in huis. En omdat hij ook als ventilator werkt biedt de Dyson ook nog eens een heerlijke verkoeling tijdens warme dagen.

  Unieke Dyson technologie
  Door de gepatenteerde Air Multiplier technologie wordt de kamer snel en gelijkmatig bevochtigd met een hygiënische nevel. De Dyson zuigt de lucht aan via openingen in de voet. Via de intelligente thermostaat wordt de temperatuur en luchtvochtigheid gecontroleerd en wordt bepaald hoeveel vocht er nodig is om de optimale luchtvochtigheid te handhaven.


  Dankzij de door Dyson ontwikkelde Ultraviolet Cleanse technologie wordt elke druppel water blootgesteld aan ultraviolet licht. In drie minuten wordt 99,9% van de bacteriën in het water (waaronder E. coli) gedood voordat de nevel wordt verspreid. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat je verkeerde stoffen inademt. De AM10 is daarom gecertificeerd als astma en allergie vriendelijk door de Airmid Health Group en erkend door de Skin Health Alliance.

  Mogelijkheden en gebruik
  De luchtbevochtiger is bijzonder stil en dus zeer geschikt voor op je slaapkamer. Met de sleeptimer stel je zelf in wanneer het apparaat uitschakelt. Door het efficiënte watersysteem doe je tot wel 18 uur met één watertank.


  Het bijzondere aan de Dyson AM10 is dat je hem ook als ventilator kunt gebruiken. Zo kun je hem dus het hele jaar door gebruiken.


  Met de meegeleverde, magnetische afstandsbediening regel je alles vanuit je luie stoel. En na gebruik berg je deze eenvoudig op, aan het apparaat


  Meegeleverd
  - Handleiding
  - Afstandsbediening

  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Dyson

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.