Verwarming
Dyson AM09 Hot + Cool ventilator, Wit/zilver
 • Uitverkocht

  DysonAM09 Hot + Cool ventilator

  449.-406.-je bespaart 43.-
  4 reviews
  Wit/zilver
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Verwarming

  Dyson AM09 Hot + Cool ventilator

  Dyson AM09 Hot + Cool ventilator in de kleur wit/zilver koelt en verwarmt. De AM09 Hot + Cool gebruikt Air Multiplier technologie voor luchtprojectie over grote afstand - dit zorgt voor directe warmte of koelte door de hele kamer. De AM09 is wel tot 75% stiller dan z'n voorganger AM09, en is voorzien van Jet Focus controle. Om een en ander gemakkelijk te maken krijgt je er een afstandsbediening bij en met de sleeptimerfunctie is de AM09 in te stellen van 15, 30, 45, 1-9 uur. Wanneer de AM09 Hot + Cool wordt gebruikt als koelingsventilator, heeft deze een sterke luchtstroom en hoge luchtsnelheid om effectief te verkoelen. De AM09 Hot + Cool heeft geen zichtbare verwarmingselementen of sneldraaiende bladen en de ventilator schakelt zichzelf automatisch uit als hij omvalt. Er zijn geen sneldraaiende bladen of zichtbare verwarmingselementen, dus hij is eenvoudig schoon te maken en geeft geen verontrustende brandlucht. De ventilator kantelt boven zijn eigen zwaartepunt en blijft staan zonder vastgeklemd te hoeven worden. Hij kantelt 10° aan de bovenzijde naar beide kanten.

  Jet Focus controle
  Jet Focus controle: geeft je de keuze uit een persoonlijke modus voor een sterke luchtstroom op lange afstand of een verspreide modus voor uitgebreide luchtprojectie die zich snel vermengt met de omringende lucht.

  Air Multiplier technologie
  De lucht wordt versneld door een smalle opening in de ring. Dit creëert een warme luchtstroom die over een glooiing in de vorm van een vliegtuigvleugel glijdt, waardoor de richting van de luchtstroom wordt bepaald.

  Ventilator
  Air Multiplier technologie genereert een hoge luchtstroom en -snelheid, waardoor er effectief wordt verkoeld door een onafgebroken stroom gladde lucht.

  Verwarmingsventilator
  Air Multiplier technologie vermeerdert omringende lucht voor warmteprojectie over grote afstand. En de intelligente thermostaat monitort de kamertemperatuur om te verwarmen tot gewenste temperatuur.

  Geen verontrustende brandlucht
  Stof dat verzamelt op de verwarmingselementen verbrandt wanneer hun temperatuur boven de 230°C uitkomt.
  De Dyson Hot + Cool heeft keramische platen met PTC (Positieve Temperatuur Coëfficiënt), die nooit warmer worden dan 200°C.

  Specificaties:         
  - Vermogen: 2000Watt         
  - Energieverbruik: afhankelijk van de ingestelde temperatuur. In stand-by minder dan 0,5 Watt.          
  - Geschikt voor ruimtes: ongeveer 60 m3 (is afhankelijk van een aantal factoren: isolatie, tocht, dikte muren etc.)         
  - Aantal standen: Bij de verwarmingsfunctie op de graad nauwkeurig in te stellen, 0ºC- 37ºC. De ventilatorfunctie heeft 10 standen.          
  - Regelbare thermostaat         
  - Draaicirkel (oscillatie): 70 graden
  - Eenvoudig te kantelen, 10 graden naar beide kanten
  - Afstandsbediening magnetisch op de machine op te bergen
  - Luchtverplaatsing: maximaal 190 liter/sec.
  - Luchtsnelheid: maximaal 3,5 liter/sec.
  - Luchtinname: maximaal 29,48 liter/sec.
  - Sleeptimer 15,30,45 minuten, 1-9 uur.
  - Geluidsniveau ventilator: maximaal 64 dBA
  - Geluidsniveau verwarming: maximaal 63 dBA
  - Snoerlengte: 1.8 m
  - Materiaal: ABS kunststof
  - Kleur: wit/zilver
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetigen en gewicht        
  - Afmeting (hxbxd): 57,9x15,3x20,4 cm          
  - Gewicht: 2,68 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.5(4 reviews)
  Meest recent

  Mooi design maar niet goed qua prestatie

  Ik vind de Dyson erg mooi om te zien maar helaas erg luidruchtig. In een mindere stand wel minder geluid maar dan is het onvoldoende qua ventilatie. Op de slaapkamer kunnen de kinderen niet slapen. En beneden moest de tv wel erg luid aan.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kan van alles verzinnen maar hij is in een woord fantastisch

  Mooi apparaat doet aan mijn verwachting prijs waar naar zijn geld in een woord een aanrader voor menig een die zijn kamer niet op p de goede temperatuur. Krijgt met deze hitte

  2 mensen vonden dit nuttig

  Ondermaatse prestatiesaa

  Ik had hoge verwachtingen, aangezien de prijs toch redelijk hoog was. Helaas geeft de gemiddelde toren ventilator 2 x zoveel wind. De vormgeving is prachtig en het gebruik is kinderlijk eenvoudig. Maar vanwege de geringe prestaties is het artikel geretourneerd.

  1 persoon vond dit nuttig

  Dyson AM09 Hot + Cool ventilator

  De Dyson AM09 Hot + Cool ventilator voldoet ruimschoots aan alle verwachtigingen, gebruiksvriendelijk, veilig in gebruik voor mens en dier. De luchtstroom voelt cooler aan dan bij een gewone ventilator. De dyson is net zoals andere ventilators op de hoogste standen luidruchtig, de luchtverplaatsing is prettig en op twee manieren in te stellen een directe luchtstroom en een indirecte luchtstroom je voelt duidelijk het verschil. Wij zijn zo tevreden dat wij op korte termijn een tweede gaan aanschaffen zodat het verplaatsen iedere dag tussen woonkamer en slaapkamer niet meer nodig is. Het hot gedeelte heb ik getest deze geeft meer warmte af dan dat je verwacht.

  7 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand