overzicht
Dyson AM06 Cool tafelventilator, Wit
 • Uitverkocht

  DysonAM06 Cool tafelventilator

  299.-
  9 reviews
  Wit
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Verkoeling

  Dyson AM06 Cool tafelventilator

  Deze Dyson Cool AM06 300 mm tafelventilator maakt gebruik van de Air Multiplier technologie. Door deze technologie is deze AM06 stiller en gebruikt minder energie dan traditionele ventilatoren met bladen. De ventilator kun je 10 graden naar beide kanten kantelen en de draaicirkel bedraagt maar liefst 70 graden. De meegeleverde afstandsbediening is magnetisch en kun je eenvoudig en handig op de ventilator opruimen. Verder kun je de ventilator met behulp van de sleeptimer in 10 standen instellen tot maximale luchtverplaatsing van 370 liter per seconde. Doordat bladen en roosters ontbreken kun je hem gemakkelijk schoon te maken, en verder is de ventilator veilig en trillingsvrij. 

  Gepatenteerde Air Multiplier technologie
  De lucht wordt versneld via een ringvormige opening, zodat omringende lucht wordt aangezogen en er een gladde, krachtige en snelle luchtstroom ontstaat. Geen bladen. Geen onderbroken lucht.

  Sleep timer
  De ventilator kan worden geprogrammeerd om na een bepaalde tijd uit te schakelen - van 15 minuten tot 9 uur.

  Afstandsbediening
  Alle functies inclusief 10 luchtstroom instellingen zijn te bedienen. Gebogen en gemagnetiseerd om netjes op de machine op te bergen.

  Veilig
  Conventionele ventilatoren hebben sneldraaiende bladen die moeten worden afgeschermd door een veiligheidsrooster. Dyson Cool Air Multiplier ventilatoren hebben geen bladen. Ze zijn dus veilig voor kleine kinderhandjes.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(9 reviews)
  Meest recent

  dure miskoop!

  Op stand 1 geeft het inderdaad nauwelijks geluid, maar ook totaal geen koelte! En op stand 10 lijkt het alsof er een vliegtuig opstijgt, maar verkoeling (wind) lijkt het nog steeds niet te geven. De wind die er uitkomt blijft ook in een cirkel , dus het heeft geen zin om bv je verhitte hoofd voor de ventilator te houden, juist in het midden komt totaal geen wind/verkoeling. Ik begrijp werkelijk niet waar iedereen zo blij over is... Of komt het doordat ik het laatste exemplaar had ontvangen, die al eerder uitgepakt en gebruikt is geweest?

  De beste aankoop die ik heb gemaakt in de zomer

  Ik heb de tafelventilator besteld omdat het zo warm was in Nederland en mijn verwachting is over troffen. Hij is niet alleen mooi van design het werk perfect geluid los en het voldoet aan mijn verwachting ben heel tevreden ermee .

  3 mensen vonden dit nuttig

  Super

  Maakt weinig of geen lawaai, de tv hoeft niet eens harder, En zalig om er bij te zitten. Had het eerder moeten kopen

  1 persoon vond dit nuttig

  een geruisloos verkoelings middel

  Het aperaat voldoet voledig aan onze verwachtingen

  1 persoon vond dit nuttig

  perfect

  Mijn vrouw is in de overgang en had een torenventilator bij haar bed die veel lawaai maakte en kon daar door moeilijk in slaap komen. Door deze ventilator krijgt ze weer haar nacht rust omdat die bijna geen lawaai maakt en de lucht ook koelt en tijd schakeling heeft. Duur maar zeker waard.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Blauw

  Heerlijk cool

  Eindelijk een ventilator die doet waarvoor ik hem heb aangeschaft. Hij houd mijn hoofd heerlijk koel zonder dat al mijn papieren over mijn bureau waaien. Ik kan gewoon een telefoontje plegen zonder de ventilator uit te moeten zetten. Hij staat op mijn bureau ook nog eens mooi te wezen. Ik vind het een pracht design. Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor een ventilator is die nogal aan de prijs. Maar je mag hem echt niet vergelijken met een standaard ventilator. De bediening is door de afstandsbediening heel simpel. Kortom echt een aanrader.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Waanzinnig mooie (en stille) ventilator

  Superblij zijn we met onze Dyson AM06 300 mm Cool tafelventilator. Met de handige afstandbediening kies je 1 van de 10 standen en doordat de ventilator kantelbaar is & kan draaien kun je makkelijk de ideale stand bepalen. De prijs is eigenlijk het enige minpuntje...maar als je je daar overheen kunt zetten heb je een hele fijne (en mooie) ventilator.

  mevr

  De dyson cool tafelventilator hij is erg mooi .en hij voldoet het goed.

  Kleur: Blauw

  mooi

  veel minder lawaai.. valt wel iets tegen hoor, hij is niet muisstil, maar wel beter dan zo'n oude ventilator. Op bestelling blauw met zwart maar ik kreeg een witte, maar da's niet erg ;) Toch nog steeds te duur hoor voor wat je krijgt; 200 zou een veel betere prijs zijn.

  3 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Blauw

  toegevoegd aan winkelmand