overzicht
Duux WHISPER statief ventilator, Zwart
 • Uitverkocht

  DuuxWHISPER statief ventilator

  129.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Verkoeling
  shop de zomer

  shop de zomer
  dit artikel is speciaal geselecteerd voor jouw zomer.

  Duux WHISPER statief ventilator

  Deze Duux Whisper FlexFan statiefventilator heeft een korf met een diameter van 34 en je hebt de keuze uit 26 verschillende standen. De geluidsarme ventilator brengt dankzij de horizontaal- en verticaal-oscillerende functie overal een aangename koelte. De hoogte is verstelbaar van 51 cm tot 88 cm en de ventilator draait zowel naar links en rechts als naar boven en beneden. Zo wordt de koele lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld. De ventilator heeft een enorme power en kan een sterke stroom koele lucht tot wel 15 meter ver blazen. 

  Perfecte nachtrust
  In nachtmodus wordt het display na 10 seconden volledig uitgeschakeld om een goede nachtrust te garanderen. Het display kan weer worden geactiveerd door op de bedieningsknop te drukken. In de laagste snelheid produceert de ventilator slechts 13 dBa en dankzij het dubbele bladontwerp wordt het snijdende wind geluid vermindert.

  Volledige controle
  De Whisper Flex heeft tal van intuïtieve bedieningsopties, zoals de aluminium draaiknop en het hoge resolutie LCD-scherm in het midden van de interface. Tevens heb je de mogelijkheid om de Whisper Flex met de afstandsbediening te bedienen, die achterop het apparaat magnetisch vastklikt.

  Specificaties:- Timer tot 12 uur
  - Met afstandsbediening
  - Geluidsniveau: 13 dB
  - 100º verticale oscillatie
  - 90º horizontale oscillatie
  - Verstelbare hoogte van 51-88 cm
  - Nachtstand
  - Afmetingen (hxbxd) : 88x34x34cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand