Duux Threesixty 2 verwarmingsventilator, Wit

  Duux Threesixty 2 verwarmingsventilator

  99.99
  Wit

  Duux Threesixty 2 verwarmingsventilator

  Maak het comfortabel met de Duux Threesixty 2, de perfecte oplossing voor koude winterdagen. Threesixty 2 heeft een uniek organisch ontwerp en een vermogen van 1800 watt, wat deze compacte kachel krachtiger maakt dan je zou verwachten. Dankzij de ingebouwde, stille ventilator zorgt Threesixty 2 voor een sneller verwarmingsproces in kamers tot 30m², twee keer zo snel als met traditionele kachels! En dankzij de gratis Duux-app is de bediening van deze handige kachel heel eenvoudig.

  Aantrekkelijk door minimalisme
  Threesixty 2 heeft een unieke organische vorm die zorgt dat het apparaat naadloos past in elke inrichting en geen aandacht trekt. Deze award winning kachel heeft een matte afwerking en is voorzien van een minimalistisch vormgegeven bediening met twee knoppen aan voorkant. Bijkomend voordeel: dankzij de diameter van slechts 22 cm neemt de Threesixty 2 niet meer ruimte in dan nodig.

  Efficiënte verwarming in alle richtingen
  Met 3 verwarmingsinstellingen en 2 ventilatie-instellingen (Eco en Boost) is Threesixty 2 een veelzijdige kachel. In de boostmodus kan de kachel een kamer van maximaal 30m2 twee keer zo snel verwarmen als traditionele kachels, dankzij het efficiënte PTC-verwarmingselement. De luchtuitlaat zorgt dat de warmte gelijkmatig over 360 graden wordt verdeeld.

  Eenvoudig de juiste temperatuur
  Threesixty 2 bereikt een behaaglijke kamertemperatuur dankzij de aanpasbare instellingen. De verwarming is uitgerust met een veiligheidsfunctie die inschakelt bij omvallen, een bescherming tegen oververhitting wanneer de kachel te warm wordt, en een aparte veiligheidsschakelaar aan de onderkant, zodat de kachel niet onbedoeld ingeschakeld kan worden.

  Altijd controle
  De bediening van Threesixty 2 is eenvoudig: gebruik de knoppen op het apparaat of download de app om de Threesixty 2 te bedienen vanuit uw favoriete stoel. Met de app is het mogelijk om de temperatuur in te stellen tussen 18-30°C. De LED-indicatie van de kachel geeft aan welke instellingen actief zijn.
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1800
  Aantal vermogenniveau's3
  Verwarmingscapaciteit (m3)75
  Regelbare thermostaat
  Vorstvrijstand
  Geluidsniveau (dB)46
  KleurWit
  bekijk alle specificaties
  Geluidsniveau (dB)Garantie

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.