Duux Tag 2 luchtbevochtiger (wit), Zwart

  Duux Tag 2 luchtbevochtiger (wit)

  89.99
  Zwart

  Duux Tag 2 luchtbevochtiger (wit)

  Heb je door droge lucht in huis last van prikkende ogen, hoofdpijn, vermoeidheid of statische elektriciteit? De Duux Tag 2 blaast nevel in de ruimte en helpt je zo om de luchtvochtigheid op het juiste niveau te krijgen. Ervaar zelf het comfort van gezonde lucht, ook als de verwarming aan staat.

  Stil en energiezuinig
  Het mooie van deze vernevelaar is dat hij geruisloos is. De koude nevel wordt opgewekt door ultrasone geluidstrillingen, die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. Bijkomend voordeel van de ultrasone werking is dat Tag 2 energiezuinig is. Hij verbruikt wel 80% minder stroom dan traditionele stoombevochtigers.

  Aantrekkelijke vormgeving
  De nevel wordt het beste opgenomen in de lucht als je het apparaat op een tafel of kastje plaatst. Daarom hebben we Tag 2 aantrekkelijk vormgegeven. Met de stijlvolle hout gelamineerde pootjes, de ronde vorm en het leren label is hij eenvoudig, modern en stoer. Helemaal geschikt voor een prominent plaatsje in je living!

  Directe verneveling
  De ultrasone techniek zorgt direct voor zichtbare nevel. Heb je spelende kinderen of huisdieren rondlopen? Geen zorgen. De nevel is koud, dus Tag 2 is volledig veilig.

  Tien uur zonder bijvullen
  Door het grote waterreservoir van 2,5 liter gaat Tag 2 tot wel tien uur mee! Is het waterreservoir bijna leeg? Dan kleurt de verlichting aan de onderkant automatisch rood. Zo zie je meteen wanneer het tijd is om bij te vullen.

  Zuivere uitstoot
  De vervangbare cartridge aan de binnenkant van het waterreservoir voorkomt kalkaanslag, zowel in het apparaat als in de nevel. Hierdoor is de luchtbevochtiger makkelijk te onderhouden en heb je geen last van witte neerslag als gevolg van kalk. Ook bacteriën worden door de cartridge buiten de deur gehouden.
  lees meer

  Specificaties

  Aantal snelheden2
  Filter
  Geluidsniveau (dB)32
  Inhoud tank (l)2,5
  Totaal vermogen (watt)12
  Hoogte (cm)31,2
  Breedte (cm)19,3
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.