Duux SLIM 1000 C convectorkachel, Wit

  DuuxSLIM 1000 C convectorkachel

  199.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Duux SLIM 1000 C convectorkachel

  DUUX SLIM 1000 CONVECTORKACHEL Wit
  Maximaal comfort
  De Duux Slim 1000 is een compacte convectorkachel met een vermogen van 1000 watt. Het apparaat zorgt ervoor dat koude lucht wordt opgezogen en dat deze wordt verwarmd voor een verhoging van de temperatuur in de ruimte. De temperatuur is gemakkelijk af te lezen op het LED scherm waar je ook de thermostaat op in kan stellen met 1°C nauwkeurigheid.  De Slim is gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de muurbeugel of tegen de wand te plaatsen met de aluminium vloerstandaard. Door de IP24-classifactie is het mogelijk om de Duux Slim 1000 convectorkachel zonder problemen in een vochtige ruimte te plaatsen.

  Lekker warm
  De Slim 1000 zorgt er met zijn 1000 watt vermogen dat je er comfortabel en warm bij zit. Voor jou veiligheid is er bij Duux ook nog gedacht aan een aparte aan- uitknop, oververhittingsbescherming en een veiligheidsschakelaar.

  Van alle gemakken voorzien
  De Slim beschikt over 3 verschillende verwarmingsprogramma’s welke zijn gebaseerd op de ruimte waar je de verwarming in plaatst. De drie standen zijn thuis, kantoor en kleine ruimte, met de instelbare timer kan de kachel zich automatisch uitschakelen. Veilig voor kinderen door het kinderslot en voor gebruik ’s nachts is er de mogelijkheid om het schermlicht te dimmen.

  Volledige controle over je temperatuur
  De bediening van de kachel is intuïtief en gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening of met de knoppen op het apparaat zelf. Het duidelijke LED scherm zorgt ervoor dat je ten alle tijden op de hoogte bent van of de kachel aan-  of uitstaat en hoeveel graden het is.

  Specificaties
  - Afmetingen – 74 x 40 x 7 cm
  - Gewicht - 6,6kg
  - Stroomverbruik - 1000W
  - Aluminium accenten
  - LED scherm met temperatuurweergave
  - Regelbare, digitale thermostaat
  - 3 verwarmingsprogramma's
  - Timerstand 0-24u
  - Nachtstand
  - Effectieve ruimte – 15m²
  - Nauwkeurigheid temperatuur - 1°C
  - Aparte veiligheidsschakelaar
  -
  Bescherming tegen oververhitting
  -
  Beschermingsklasse IP24
  -
  Incl. aluminium vloerstandaard en wandmontagesysteem
  -
  Incl. afstandsbediening
  lees meer

  Specificaties

  Garantie