Duux luchtreiniger

  Duux luchtreiniger

  269.99
  nog 2 op voorraad

  Duux luchtreiniger

  Duux luchtreiniger Tube (Wit/Zwart)
  Tube, de slimme luchtreiniger, heeft een capaciteit van 550 m3 per uur Clean Air Delivery Rate. De Tube bestaat uit drie lagen van filters (voorfilter, HEPA H13-filter en acties koolstoffilter) en zorgt hiermee voor een optimale luchtreiniging in ruimtes tot 75m3. De Tube kan de lucht in een kamer in 20 minuten schoon krijgen. Hierna zal de Tube de luchtreiniging aanpassen aan de huidige situatie die wordt gemeten door de PM2.5-lasersensor. De Tube wordt makkelijk bediend via de nieuwe Duux-app.

  Ontworpen voor elegantie
  De Tube is ontworpen om voor elke kamer een perfecte aanvulling te zijn. Over het geluid hoef je je ook geen zorgen te maken de borstelloze DC-motor is muisstil.

  Indrukwekkende prestaties
  De Tube geeft garantie op het verwijderen van 99,97% van alle zwevende stofdeeltjes en vervuilen. Tevens kan de efficiëntie van het apparaat verhoogd worden door een ingebouwde ionisator. Deze verspreidt negatieve ionen om zelfs de kleinste stofdeeltjes op te vangen.

  Houdt je gezondheid in de gaten
  De Tube beschikt over een timer van 1 tot 8 uur, hiermee kun je zelf instellen wanneer de Tube actief is. Wanneer de luchtkwaliteit slecht is zal de PM2.5-sensor dit detecteren en zich automatisch inschakelen. De ionisator kan apart worden bediend en de levensduurindicator van het filter geeft aan wanneer het filter moet worden vervangen.

  Gebruiksvriendelijke bediening
  De Tube is makkelijk te bedienen via de DUUX-app met de visuele interface of met de geïntegreerde knoppen aan de bovenkant van het apparaat. De luchtkwaliteit kan ten alle tijden in de gaten gehouden worden, ook via het LCD-scherm welke alle luchtwaarden binnenshuis toont.
  lees meer

  Specificaties

  Geluidsniveau (dB)32
  Type filterHEPA/Carbon
  Hoogte (cm)68
  Breedte (cm)32
  Diepte (cm)32
  KleurZwart, Wit
  MerkDuux
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.