Durex Invisible Extra Lube condooms - 10 stuks, Transparant
 • beautydeal

  DurexInvisible Extra Lube condooms - 10 stuks

  10.8614.49je bespaart 3.63
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Durex Invisible Extra Lube condooms - 10 stuks

  Waarom je het geweldig zult vinden?

  Deze Durex Invisible Extra Lube condooms geven je een maximaal gevoel en tegelijkertijd de zekerheid en bescherming, die je gewend bent van alle Durex condooms. De condooms bevatten extra glijmiddel op basis van silliconen, hebben een rechte vorm met reservoir en hebben een aangename geur. Dus wil je gaan voor een nog intensere beleving dan bij de Thin Feel condooms, kies dan voor de Durex Invisible condooms. Je zult het geweldig vinden!

  Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoomvoor anale of orale seks.

  Durex-kwaliteit: Al onze condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.
  lees meer

  Specificaties