overzicht
Duracell Plus Power AA alkalinebatterijen 4-pack
 • -25%

  DuracellPlus Power AA alkalinebatterijen 4-pack

  7.955.95je bespaart 2.-
  4
  vandaag besteld, morgen in huis

  Duracell Plus Power AA alkalinebatterijen 4-pack

  Duracell biedt verschillende batterijen aan voor elektronica die betrouwbare stroom vereist. Duracell Ultra Power AA-batterijen zijn alkalinebatterijen ideaal voor het voeden van al je apparaten, met betere prestaties voor apparatuur die veel stroom vereisen.
  Duracell Ultra Power alkalinebatterijen zijn onze batterijen die het langst meegaan, voorzien van een kern met hoge dichtheid (Duracell’s langst meegaande AA alkaline batterij volgens 2015 IEC-standaard testen) en zijn beschikbaar als AA, AAA, C, D en 9V.
  Met de Powercheck-technologie kun je gemakkelijk zien hoeveel energie elke batterij nog bevat, zodat onnodige onderbrekingen kunnen worden vermeden en je je batterijen opnieuw kunt gebruiken in apparaten die minder energie nodig hebben, zelfs wanneer ze niet meer werken in apparaten die veel energie verbruiken (houd batterijen bij elkaar en meng ze niet met andere ongebruikte batterijen in het apparaat).
  Druk op de witte stippen aan beide uiteinden van de batterij en zie hoeveel energie je batterijen nog bevatten. Met de Duralock-technologie kun je je Duracell-batterijen tot 10 jaar lang opslaan.
  Deze batterijen zijn het beste alkalische artikel van Duracell voor apparaten met een hoog energieverbruik, zoals digitale camera, flits, speelgoed of boxen, en zijn natuurlijk ook geschikt voor apparaten zoals gemotoriseerd speelgoed, zaklampen, draagbare controllers, scheerapparaten, cd-spelers, tandenborstels en andere producten.

  Specificaties;
  - De Duracell Plus Power AA-batterijen hebben tot 50% meer energie (Max. verschil vs Duracell Simply in de 2015 IEC-test van digitale camera's)
  - De Duracell Plus Power-batterijen zijn veelzijdige alkalinebatterijen die voor alledaagse apparaten geschikt zijn
  - De superieure nylon dop zorgt ervoor dat de batterijen niet lekken
  - Met de Duralock-technologie kunt u uw Duracell-batterijen tot 10 jaar lang opslaan
  - Verkrijgbaar als AA, AAA, C, D, 4.5V en 9V
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand