Dr. Original LogicSept Handdesinfectiemiddel - 100 ml
 • op=op
 • -60%

  Dr. OriginalLogicSept Handdesinfectiemiddel - 100 ml

  4.991.99je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  op=op

  op=op

  zo lang de voorraad strekt.

  Dr. Original LogicSept Handdesinfectiemiddel - 100 ml

  Dr. Original LogicSept Handdesinfectiegel is een breed antisepticum voor de huid met een verlaagd alcoholgehalte. Dit handdesinfectiemiddel heeft hierdoor een goede huidtolerantie en is effectief tegen o.a. bacteriën, schimmels, gist, ook wel bekend als multiresistente ziektekiemen (MRSA), veel omhulde virussen zoals coronavirussen (SARS), herpes simplex, griepvirussen, zoals vogelgroep (HSN1), Mexicaanse groep (H1N1) et cetera.Verwijdert 99.9% van de bacteriën.Versnelt de spontane desinfectieVormt een beschermende barrière op de huid dat tot een paar uur werkzaam isVermindert huidontvetting en is daarmee beter voor de huid!

  Desinfecteer handen na wassen en drogenGebruik circa 2 ml Dr. Original LogicSept Handdesinfectiegel in je hand, verspreid en wrijf op de rug van de hand, de handpalm, elke vinger, tussen de vingers en rond de pols.Inwrijven tot de handen droog zijn.

  Waarschuwing: Bewaar op een koele locatie, op afstand van warmtebronnen. Uitsluitend voor extern gebruik. In geval van oogcontact grondig spoelen met water.
  lees meer

  Specificaties