Dr Dolittle trilogy (DVD)
 • -11%

  Dr Dolittle trilogy (DVD)

  16.9914.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Dr Dolittle trilogy (DVD)

  Dr. Dolittle
  John Dolittle is gelukkig getrouwd en een succesvol arts, die zijn leven goed onder controle lijkt te hebben. Tot op zekere dag één van zijn lang onderdrukte talenten weer naar bovenkomt, namelijk het feit dat hij met dieren kan praten! De wereld staat op zijn kop, nu ieder diertje in zijn omgeving naar hem komt met zijn problemen.

  Dr. Dolittle 2
  Omdat hij kan praten met dieren belandt hij in Dr.Dolittle 2 in een race tegen de klok om een circusbeer om te toveren in een onweerstaanbare Don Juan, zodat de beer het hart steelt van de berin. De toekomst van het bos en zijn dierenvriendjes hangt af van hun succes! Dr.Dolittle 2 is een heerlijk komisch avontuur dat je niet snel vergeet.

  Dr. Dolittle 3
  Maya Dolittle wil het liefst een gewone tiener zijn, maar ze heeft een klein probleem: ze kan net als haar vader met dieren praten. Haar speciale gave brengt haar steeds weer in de problemen met haar ouders, en haar vrienden worden er helemaal gestoord van! Tijdens haar zomervakantie op een boerderij wil Maya niet opvallen en probeert haar gave te verbergen, maar wanneer haar vrienden in de problemen komen schiet ze hun te hulp op een manier die alleen een Dolittle kan: met behulp van de maffe pratende dieren van de boerderij  Dr Dolittle (1998)
  Dr Dolittle 2 (2001)
  Dr Dolittle 3 (2006)
  lees meer

  Specificaties