Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille douchecrème - 6 x 250 ml
 • uitverkocht

  DovePurely Pampering Sheabutter & Vanille douchecrème - 6 x 250 ml

  25.1412.57je bespaart 12.57
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dove Purely Pampering Sheabutter & Vanille douchecrème - 6 x 250 ml

  een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt.

  • De geur van sheaboter en warme vanille verwent je zintuigen
  • Voor een voedende en relaxende douche-ervaring.
  • Voor een zachtere, soepelere huid na slechts één keer douchen.
  • NutriumMoisture™ technologie met huideigen voedingsstoffen
  • Voedt diep in de oppervlaktelagen van de huid
  • Milde formule, zacht voor de huid

  Iedereen heeft soms wat tijd voor zichzelf nodig. De douche is een geweldige plek voor een beetje me-time – en met de juiste Douchecrème kun je er ook je huid verzorgen. Daarom hebben we Dove Purely Pampering Sheaboter & Vanille Douchecrème ontwikkeld. Dit is een van onze beste hydraterende Douchecrème die je huid verzorgt en je zintuigen prikkelt. De verzachtende voordelen van sheaboter zijn welbekend, en daarom hebben we dit ingrediënt ook toegevoegd aan Dove Purely Pampering Sheaboter en Vanille Body Wash.

  Deze heerlijke douchecrème van Dove bedekt je huid met een rijk, romig schuim en de warme geur van sheaboter en vanille, voor een kalmerende, zintuiglijke ervaring die je helpt om heerlijk te ontspannen. Tegelijkertijd geeft de milde formule, verrijkt met NutriumMoisture™, natuurlijke, huideigen voedingsstoffen af die je huid helpen om zijn natuurlijke vochtbalans te bewaren.

  Dove is het grootste merk ter wereld in producten voor persoonlijke verzorging. Dove begon in 1957 met het ontwikkelen van zeep met hydraterende crème, en bracht in 1980 als eerste de hydraterende wasgel op de markt. Na de introductie van Dove in Nederland en België, is het in beide landen uitgegroeid tot een van de grootste merken binnen persoonlijke verzorging. Dove staat bekend om haar vele producten en haar "Tijd voor echte schoonheid' campagne. Dove wil dat vrouwen weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar.
  lees meer

  Specificaties