Dove Men+Care Cool Fresh deodorant spray - 6x150 ml - anti-transpirant, Spray
 • -25%

  Dove Men+CareCool Fresh deodorant spray - 6x150 ml - anti-transpirant

  25.1418.85je bespaart 6.29
  Spray
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dove Men+Care Cool Fresh deodorant spray - 6x150 ml - anti-transpirant

  Houdt je huid fris met Cool Fresh deodorant
  Dove Men+Care Cool Fresh anti-transpirant spray is hard tegen zweet, maar zacht voor de huid. Als je regelmatig onderweg bent, waardeer je het gemak van een langdurig werkende deodorant. Dankzij de dermatologische geteste formule van Dove Men+Care Cool Fresh anti-transpirant spray ben je 48 uur krachtig beschermd tegen zweet en lichaamsgeuren. Bovendien bevat het de 1/4 hydraterende technologie die de huid verzorgt en beschermt tegen irritatie onder de oksels. Dove Men+Care Cool Fresh heeft een subtiele, verkwikkende, mannelijke geur. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit, kracht of comfort. Hard tegen zweet, zacht voor de huid.

  Kenmerken:
  - Hard tegen zweet, zacht voor de huid
  - 48 uur krachtige bescherming tegen zweet
  - 1/4 hydraterende technologie verzorgt de huid en beschermt tegen irritatie

  Hoe gebruik je het?
  Dove Men+Care anti-transpirant gebruik je onder je oksels. Voor 48 uur krachtige anti-transpirant bescherming, schud je eerst de deodorant. Houdt de deodorant daarna rechtop, ongeveer 15 centimeter van jouw oksel en spray twee of drie keer onder elke oksel. Zorg dat de deodorant gelijkmatig onder beide oksels is verdeeld.

  Over Dove Men+Care
  Alle Dove Men+Care producten zijn speciaal ontworpen om de beste verzorging te bieden voor de man. Dove Men+Care hanteert een nieuwe definitie van kracht: een waarin verzorging centraal staat. Omdat Dove Men+Care gelooft dat verzorging een man sterker maakt. Echte kracht blijkt uit de manier waarop je zorgt voor mensen die belangrijk zijn, inclusief jezelf. Of je nu op zoek bent naar een deodorant die je de hele dag een fris en droog gevoel geeft of naar een douchegel om je huid te hydrateren, Dove Men+Care producten zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verzorgen.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking