Dove Intense Repair conditioner - 6x200 ml
 • black friday
 • -50%

  DoveIntense Repair conditioner - 6x200 ml

  23.3411.67je bespaart 11.67
  vandaag besteld, morgen in huis
  Black Friday deals!

  Black Friday deals!

  Profiteer t/m 30 november van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Dove Intense Repair conditioner - 6x200 ml

  is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen.

  • Versterkt en herstelt je haar
  • Met Keratin Repair Actives
  • Herstelt het haar op celniveau
  • Beschermt het haar.
  • Geschikt voor elk haartype.
  • Tegen haarbreuk.

  Ons haar moet veel doorstaan: van veranderingen in het weer tot stylingtechnieken. Maar het geheim van het repareren van beschadigd haar? Repareer het met een versterkende conditioner die is geformuleerd om te voeden en te helpen bij de preventie van haarschade, en herstel het binnen en buiten. Geformuleerd met Keratin Repair Actives, helpt Dove Intensive Repair Conditioner om beschadigd haar te voorkomen. Het herstelt onmiddellijk tekenen van schade aan het oppervlak van je haar, terwijl het de lokken voedt om 90% van de schade te weerstaan voordat het zelfs gebeurt. *

  De beste conditioner voor beschadigd haar laat het haar zichtbaar vloeiender en beter beheersbaar - waardoor je sterker haar hebt om trots op te zijn. Deze geleidelijk voedende conditioner versterkt je haar tegen breuk, zodat zelfs het meest beschadigde haar er gezond uit kan zien elke dag opnieuw. Zodat u bij elk gebruik overblijfselen krijgt van gereconstrueerd, sterk en mooi haar.

  * Breukgegevens met shampoo + conditioner versus shampoo zonder conditioner
  Onze producten worden gebruikt door vrouwen die weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar.

  Het merk Dove kent een lange geschiedenis. In 1957 begonnen we met de productie van zeep met een ¼ hydraterende crème die speciaal bedoeld was voor de droge en gevoelige huid. De helft van de vrouwen heeft namelijk een droge huid die speciale verzorging nodig heeft. Dove onderscheidde zich hiermee toen al van de andere merken.

  Door de jaren heen zijn we, in nauwe samenwerking met de medische wetenschap, verder gegaan met het ontwikkelen van de beste producten op het gebied van persoonlijke verzorging.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking