Dora - Perrito's big suprise (DVD)
 • -27%

  Dora - Perrito's big suprise (DVD)

  10.997.99je bespaart 3.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Dora - Perrito's big suprise (DVD)

  Zet je schrap voor grote verrassingen…
  … met Dora en Perrito in 3 fantastische avonturen! Help Dora om Perrito snel naar Verrassingsheuvel te krijgen voordat Swiper zijn verrassing steelt – onderweg komen Dora’s vrienden ook met hun huisdieren! Ga daarna met Perrito naar het feest voor de tweelingen om zijn tweeling te ontmoeten en red Benny van een eiland. Let’s go!

  - Perrito’s grote verrassing: Dora heeft een grote verrassing voor Perrito op Verrassingsheuvel, maar Swiper probeert daar eerder te komen om alles te stelen! Ga samen met Dora, Boots en Perrito op een avontuur met andere dieren en vrienden.
  - Waf, waf naar het speelpark: Dora heeft een grote verrassing voor haar puppy Perrito op het feest van de tweelingen – hij heeft een puppy-tweeling! Help Dora, Boots en Perrito op een puppy avontuur om Perrito’s tweelingbroer te ontmoeten!
  - Benny de schipbreukeling: Dora en Boots maken zich klaar voor een grote picknick op het strand met hun vrienden, maar Benny komt vast te zitten op Kokosnoot Eiland, hij moet gered worden door Dora, Boots en JOU!  Extra's:

  Go Diego Go: Diego's wolf pup rescue
  lees meer

  Specificaties