Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Donkerder - E.L. James
 • Uitverkocht

  E.L. JamesDonkerder

  15.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Donkerder - E.L. James

  E L James keert terug naar de wereld van Vijftig tinten met een diepere en duisterdere visie op het liefdesverhaal dat wereldwijd miljoenen vrouwen in vuur en vlam zette

  Hun zinderende, sensuele liefdesaffaire is geëindigd in hartenpijn en in scherpe verwijten, en toch lukt het Christian Grey niet om Anastasia Steele uit zijn hoofd te krijgen, of uit zijn bloed. Hij is vastbesloten om haar weer voor zichzelf te winnen. Hij probeert zijn donkerste verlangens en zijn behoefte aan volledige controle te onderdrukken en Ana op haar eigen voorwaarden lief te hebben.
  Maar Ana's sluwe baas Jack Hyde heeft zijn zinnen ook al op haar gezet, en Christian wordt nog steeds geplaagd door de verschrikkingen van zijn jeugd. Kan Christians therapeut hem verlossen van zijn demonen, of zullen zijn verleidster Elena en zijn vroegere submissive Leila hem laten terugvallen in het verleden?
  En zelfs als Christian Ana terugwint, kan zo'n beschadigde man als hij er dan wel in slagen om haar te behouden?

  E L James (1963) besloot na vijfentwintig jaar te hebben gewerkt als televisieproducent haar droom te verwezenlijken en te gaan schrijven. Het resultaat was de Vijftig tinten-serie, waarvan wereldwijd 150 miljoen exemplaren zijn verkocht in 52 talen. In 2015 publiceerde ze de bestseller Grey, het verhaal van Vijftig tinten grijs vanuit het perspectief van Christian Grey.
  E L James woont met haar man, hun twee kinderen en hun twee honden in West-Londen, waar ze bezig is met nieuwe romans en filmprojecten.

  Specificaties

  AuteursE.L. James
  Eerste auteurE.L. James
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789044636567
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789044636567

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand