Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Dolfijnenkind: Red de dolfijnen - Patrick Lagrou
 • Uitverkocht

  Patrick LagrouDolfijnenkind: Red de dolfijnen

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle kinderboeken

  Dolfijnenkind: Red de dolfijnen - Patrick Lagrou

  'Red de dolfijnen!' is een spannend en meeslepend verhaal geworden, bijzonder beklijvend, vooral ook omdat het zich heel dicht bij de realiteit afspeelt. Het is het zesde deel binnen de Dolfijnenkind-serie. Een boek waarin de dolfijnen heel centraal staan en dat geen enkele lezer ongeroerd zal laten.

  Aan de andere kant van de wereld, in Japan, is een fotograaf getuige van een vreselijk schouwspel. De beelden die hij heeft gemaakt moeten koste wat het kost aan de rest van de wereld worden getoond. Maar dit wordt hem op allerlei manieren verhinderd, zodat hij uiteindelijk in zijn opdracht mislukt.
  Dolfijnenspecialist professor Jansen en zijn zoon Marijn moeten hem bij een nieuwe poging bijstaan. Maar ook voor hen wordt het geen makkelijke klus. Bovendien moeten ze ook nog het middel vinden om aan die afschuwelijke wandaden een einde te stellen. Elk gaat hierbij zijn eigen gang. Maar zullen ze uiteindelijk in hun opzet slagen?
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPatrick Lagrou
  Eerste auteurPatrick Lagrou
  Deel6
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789463240833
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's238
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand