Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
DJI Spark Fly More Combo wit, Wit
 • Uitverkocht

  DJISpark Fly More Combo wit

  699.-604.-je bespaart 95.-
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  DJI Spark Fly More Combo wit

  Maak kennis met de meest compacte DJI drone tot nu toe! Het is misschien niet te geloven maar de nieuwe DJI Spark is zelfs kleiner dan twee blikjes frisdrank op elkaar. Met de afmeting van 14.3 x 14.3 x 5.5cm en het gewicht van 300 gram past de DJI Spark gemakkelijk in de meeste tassen en zakken. De DJI Spark is te besturen met een controller*, met een smartphone en gedeeltelijk met de hand. Met verschillende functies zoals: ActiveTrack, TapFly, Pano (panorama) en Shallow Focus (focus met een vervaagde achtergrond) is het mogelijk allermooiste beelden te maken. Je kunt daarnaast door middel van Rocket, Dronie, Circle en Helix de meest geweldige shots opnemen.

  De camera De DJI Spark heeft een 2 axis gimbal en een 12 megapixel camera die met 30fps full HD video’s kan opnemen. Verder kan de DJI Spark 3,968 x 2,976 resolutie foto’s maken. Tevens heeft de DJI Spark een 1/2.3 CMOS sensor en een f/2.6 “wide-angle” lens Talk to the hand Buiten de mooie functies die de DJI Spark meegenomen heeft van eerdere DJI modellen brengt de DJI Spark ook nieuwe functies met zich mee. Je kunt de DJI Spark namelijk besturen met de bewegingen van je hand. Deze nieuwe feature heet dan ook PalmControl. Beweeg de drone dus waar jij hem hebben wil en geef hem de opdracht een foto te maken met een simpele beweging. Het is hierbij wel van belang dat de DJI Spark binnen een afstand van 3 meter blijft om de gebaren te kunnen herkennen. Door het gemak van de PalmControl wordt het nog makkelijker om even snel de DJI Spark uit de tas te pakken en die ene mooie selfie bovenop de berg te schieten.

  Specificaties

  GebruikerBeginner
  Terugkeeroptie
  Besturing via mobiel app
  GPS
  Gebruik droneBuiten
  Vliegduur (min)16
  Bereik (m)500

  Inhoud verpakking

  GPS

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(1 review)

  Probleem oplossen!!

  Het updaten van de rc controller werkt niet met de nieuwste besturingsapp. (Tijdens het updaten blijft hij steken op 5%) Hiervoor moet je eerst een eerdere versie installeren! 4.1.5 APP Na het updaten van de controller kun je de besturingsapp updaten naar de nieuwste versie. De Spark en accu,s zelf updaten lukt wel vanuit de nieuwste versie. Na deze omweg werkt alles naar behoren en is het een top drone.

  4 mensen vonden dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand