DJI Osmo Mobile 3 Combo, Grijs

  DJIOsmo Mobile 3 Combo

  129.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  DJI Osmo Mobile 3 Combo

  De nieuwe DJI Osmo Mobile 3 is een opvouwbaar 3-assig stabilisatorsysteem voor smartphones. Deze stabilisator beschikt over bluetooth en kan verbinding maken met je smartphone. Met de DJI Mimo app beschik je over de meest creative functies. Je kan onder andere kiezen tussen Hyperlapses, Timelapses, Slow motions, Dolly Zoom en Panorama. Ook kan je gebruik maken van de handige knoppen op de stabilisator om een opname te starten of een instelling aan te passen.

  Vloeiende beelden
  Met een 3-assige gimbal die trillende beelden effectief verminderd, levert Osmo Mobile 3 een super soepel, gestabiliseerd beeld. Een lichtgewicht, ultra-responsief ontwerp reageert op uw bewegingen in real-time, zodat u zich meer op het moment kan concentreren.

  Ergonomische grip
  Dankzij het intelligente ontwerp kan DJI Osmo Mobile 3 voor langere tijd worden vastgehouden. Een comfortabele grip past perfect in uw handpalm, wat het mogelijk maakt om te creëren zonder enige beperkingen.

  Bewerken en delen
  Na het aanpassen van een video met een collectie aan muziek sjablonen, overgangseffecten en filters, deelt u uw werk gemakkelijk op social media.

  Inhoud:
  - 1 x Osmo Mobile 3 (Built-in Battery)
  - 1 x Power Cable
  - 1 x Storage Pouch
  - 1 x Wrist Strap
  - 4 x Anti-Slip Pads
  - 1 x Osmo Grip Tripod
  - 1 x Osmo Carrying Case
  lees meer

  Specificaties

  Garantie