DJI Mavic 2 Zoom met Smart controller
 • Uitverkocht

  DJIMavic 2 Zoom met Smart controller

  1749.-1649.-je bespaart 100.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  DJI Mavic 2 Zoom met Smart controller

  De DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller is een perfecte samenstelling. Met de DJI Mavic 2 Pro drone maak je de mooiste opnames. Dankzij de DJI Smart Controller beschik je over een betere besturing van de DJI Mavic 2 Pro drone. Kortom, met de DJI Mavic 2 Pro + DJI Smart Controller kit haal je het maximale uit de drone!

  De DJI Mavic 2 Zoom is een snelle, stille en synamische drone. De drone is uitgerust met een 24-48 mm zoomlens. Hierdoor maak je zowel groothoek als middellange opnames. Dit biedt nog meer creativiteit tijdens het filmen. Met de 1/2.3 inch 12 megapixel sensor en Super Resolution functie leg je levendige details vast. De drie-assige gimbal van de drone zorgt ervoor dat de beelden soepel en stabiel opgenomen worden. Je kunt de drone ook zo instellen dat deze je automatisch volgt zonder dat je een controller vasthoudt. Dit kan met dankzij de ActiveTrack 2.0. Met de 360-graden objectherkenning worden botsingen voorkomen. Hierdoor vlieg je ook nog eens veilig! Voor beginnende bestuurders is de drone zelfs voorzien van voorin gestelde programma's. 

  Camera en gimbal
  Wat de Mavic 2 Zoom anders maakt dan zijn voorganger is de camera. In deze versie van de DJI Mavic 2 zit een 1/2.3" CMOS-sensor met een zoomcamera waarmee je kunt zoomen met een bereik van 24 tot 48 mm met 12 megapixels. Ook kan de camera video's in 4K maken met 60fps. De lens is daarnaast een stuk scherper waardoor er minder vervormingen in het beeld optreden dan bij zijn voorgangers. Maar wat vooral bijzonder is aan de zoomversie is dat deze zelfs foto's kan maken van de gehele omgeving in 48 megapixels. Dit wordt 'superresolution' genoemd. De drone stitched automatisch negen foto's met elkaar om de foto te creëren. Daarnaast beschikt deze over een 10-bit Dlog-M colour profile. Hierdoor krijg je video-opnames van betere kwaliteit. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende sluitertijden. Zo kun je zelfs goede foto's maken in zonsopgang en zonsondergang. De drie-assige gimbal zorgt ervoor dat de beelden soepel en stabiel opgenomen worden.

  Objectherkenning
  De Mavic 2 Zoom beschikt - net als bij zijn voorganger - over een 360-graden objectherkenning. Zo herkent de drone obstakels vanuit elke richting, zonder dat deze ergens tegenaan botst. Dit maakt het mogelijk dat je veilig kunt vliegen met de drone. Met behulp van de geïntegreerde infrarood 3D sensing kan de drone zelfs in het donker obstakels ontwijken. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die zich aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

  Active Track 2.0
  De vorige versie van de Mavic had moeite om objecten en personen goed te volgen en in beeld te houden. In de Mavic 2 Zoom is de Active Track verbeterd en zal de camera objecten en personen in het beeld beter kunnen herkennnen. In de drone zijn drie sensoren geplaatst in plaats van twee bij zijn voorgangers. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken en dus precies weet waar het object of de persoon zich bevindt. De drone kan zelfs het object volgen als het achter een boom of berg verdwijnt of erg snel gaat.

  Hyperlapse
  De Mavic 2 Zoom beschikt over een hyperlapse-mode zodat je de drone automatische verschillende vliegopties kunt laten maken. Daarnaast beschikt de zoomversie ook over Dolly Zoom. Dit houdt in dat terwijl de drone achteruit vliegt, het tegelijkertijd inzoomt op het object. Dit geeft een totaal ander perspectief! Ook kun je de drone enkele vliegroutes laten onthouden. Als je de volgende keer dezelfde vliegroute met de drone wilt maken, kun je één van de opgeslagen routes kiezen. Daarnaast heeft de drone voorïngestelde programma's voor de beginnende bestuurder. Je hoeft slechts één van deze programma's te kiezen en de drone doet de rest! 

  Belangrijkste kenmerken van de DJI Mavic 2 Zoom:
  - Zoomcamera met 1/2.3" CMOS-sensor
  - 48 megapixels foto mogelijk door stitching
  - Maximale resolutie foto: 4000 x 3000
  - Maximale resolutie video 4K: 3840 x 2160
  - Maximale resolutie video 2.7K: 2688 x 1512
  - Maximale video bitrate: 100Mbps
  - Beeldhoek: 48 - 83°
  - Diafragma: f/2.8 - f/3.8
  - Opnames in het donker dankzij infrarood
  - Kleurrijker en scherpere opnames
  - Hyperlapse voor verschillende creatieve opnames
  - Voorgeprogrammeerde programma's voor beginnende bestuurder
  - Verbeterde ActiveTrack voor objectvolging
  - 360-graden objectherkenning
  - Automatische vliegroutes
  - GPS & WiFi
  - Afmetingen: uitgeklapt: 322 x 242 x 84 mm
  - Afmetingen ingeklapt: 214 mm x 91 mm x 84 mm 

  DJI Smart Controller
  DJI heeft voor de DJI Mavic 2 Pro en Zoom drone de DJI Smart controller ontworpen. Met deze afstandsbediening kun je het maximale halen uit jouw Mavic 2 zoals betere besturing en beeldkwaliteit. Zo is de controller voorzien van 5,5" beeldscherm waarop je de gehele omgeving kunt bekijken in scherp beeldkwaliteit, zelfs onder meest extreme omstandigheden. Op het moment dat je de afstandsbediening inschakelt, duurt het ongeveer 30 seconden voordat deze verbinding maakt met jouw drone. Zo kunt je gelijk de lucht in en ben je geen kostbare minuten kwijt voor het perfecte shot. De verbinding die hiervoor gebruikt wordt is de ingebouwde OcuSync 2.0 technologie, waarmee je ook tot op 8 kilometer afstand een stabiele verbinding hebt.
  Over het ontwerp is nagedacht. Dankzij de verwijderbare sticks, kunt je deze controller gemakkelijk in jouw tas kwijt. Verder kun je de afstandsbediening met gerust hart meenemen op winterpsort of naar warme oorden. Deze is namelijk bestand tegen temperaturen van -20 tot 40 graden Celsius.
  De Smart Controller biedt je veel mogelijkheden met betrekking tot het delen van jouw opnamen. Zo kun je met de 'Go Share functie' uit DJI Go 4 App jouw opnamen van deze afstandsbediening overzetten naar jouw mobiel. In de toekomst is het zelfs mogelijk om livestreams voor onder andere Facebook of Instagram te maken met behulp van de functie 'SkyTalk.' Met een batterij van 5500mAh kun je 2,5 uur achter elkaar aan de slag gaan. Dus haal je het maximale uit uw Mavic 2 Drone!

  Belangrijkste kenmerken van de DJI Smart controller:
  - Geschikt voor de Mavic 2 Pro en Zoom drone
  - 5,5" 1080p beeldscherm
  - OcuSync 2.0 verbinding
  - Werkzaam in temperaturen van -20 tot 40 graden Celsius
  - Ondersteund applicaties van derden
  - Gemakkelijk te delen door middel van DJI Go Share
  - SkyTalk functie (later beschikbaar)

  Standaard meegevelerd met de DJI Mavic 2 Zoom (DJI Smart controller):
  - Mavic 2 Zoom
  - Smart controller
  - Intelligent Flight Battery
  - Oplader met kabel
  - Propellers
  - RC kabel (Lightning connector)
  - RC kabel (Standard Micro USB connector)
  - RC kabel (USB Type-C connector)
  - Gimbal Protector
  - Communication kabel (USB 3.0 Type-C)
  - USB Adapter
  - RC kabelslider (Large)
  - RC kabelslider (Small)
  - Reserve Control Sitcks
  - Twee jaar garantie
  lees meer

  Specificaties

  GPS