DJI Mavic 2 Zoom cameradrone, Grijs

  DJIMavic 2 Zoom cameradrone

  1749.-
  nog 2 op voorraad

  DJI Mavic 2 Zoom cameradrone

  Met de DJI Mavic 2 Zoom cameradrone maak je gave beelden van landschappen, gebouwen of andere objecten. Met de controller bekijk je op een 5 inch scherm moeiteloos je opgenomen beelden of wat je aan het opnemen bent. Je kunt je opnames via de controller versturen naar je smartphone.

  De cameradrone is voorzien van een 2x optische zoom. Hierdoor heb je een zoombereik van 24 tot 48 millimeter. Als de batterij volledig opgeladen batterij maak je een vlucht van 31 minuten. Tijdens de vlucht maak je videobeelden van 4K kwaliteit met 60fps. Ook is het mogelijk om foto’s te schieten van de gehele omgeving in 48 megapixels.
  De cameradrone beschikt over een 360-graden objectherkenning. Hierdoor herkent de drone obstakels van elke kant, waardoor hij niet zomaar ergens tegenaan botst. Ook in het donker kan je veilig met de drone vliegen, dankzij geïntegreerde infrarood 3D sensing. Zo worden obstakels in het donker ontweken.
  De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die zich aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

  De cameradrone beschikt over sensoren die ervoor zorgen dat objecten of personen gevolgd kunnen worden. Daarnaast beschikt de zoomversie ook over Dolly Zoom. In de Dolly Zoom mode vliegt de drone achteruit en zoomt hij tegelijkertijd in op een onderwerp. Daarnaast heeft de drone voor ingestelde programma's voor de beginnende bestuurder. Je hoeft slechts één van deze programma's te kiezen en de drone doet de rest!
  lees meer

  Specificaties

  GebruikerGevorderd
  Terugkeeroptie
  Besturing via mobiel app
  GPS
  Gebruik droneBuiten
  Vliegduur (min)31
  Bereik (m)18000
  bekijk alle specificaties
  GPS

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.