DJI Mavic 2 Zoom

  DJIMavic 2 Zoom

  1199.-
  Mavic 2 Zoom
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  DJI Mavic 2 Zoom

  Maak kennis met de nieuwste drone van DJI, namelijk de DJI Mavic 2 Zoom. Anders dan de Mavic 2 Pro heeft de Mavic 2 Zoom een optische zoom functie.
  De Mavic 2 Zoom beschikt over een 1/2.3" CMOS-sensor met 4x zoom waarvan 2 x optische zoom. De drone heeft een 12 megapixel camera en kenmerkt dynamische perspectieven. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende sluiter tijden.Al met al zorgt dit ervoor dat beelden scherper, kleurrijker en van een hogere kwaliteit zijn. Foto’s maken tijdens zonsopgang of zonsondergang? Dat is mogelijk met de Mavic 2 Zoom.

  De Mavic 2 Zoom beschikt over een 360-graden obstakel detectie genaamd Omnidirectional Obstacle Sensing. Omdat elke kant van de drone een sensor heeft wordt de kans op een crash behoorlijk geminimaliseerd. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

  Naast de bekende quick shot modussen als Astroid en Boomerang heeft de Mavic 2 Zoom Dolly Zoom. Filmen op deze manier zorgt voor een buitenaards effect. Door middel van een automatisch aangepaste focus wordt een intens visueel effect gecreëerd in een video.
  Nieuw aan Active Track 2.0 is dat de drone een object nog beter kan volgen. Door middel van 3D mapping kan de drone een route bepalen welke een object af gaat leggen. Bijvoorbeeld een auto welke een bocht maakt of achter een berg verdwijnt wordt gewoon gevolgd met de Mavic 2 Zoom.

  Een van de nieuwe functies is de hyperlapse modus. In deze modus zijn vier manieren om een hyperlapse te maken. Het is mogelijk om zelf een route te vliegen, ergens omheen te cirkelen, een object vast te leggen of om dezelfde route meerdere malen te vliegen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  GPS