DJI Mavic 2 Pro with Smart controller
 • -7%

  DJIMavic 2 Pro with Smart controller

  1999.-1849.-je bespaart 150.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  DJI Mavic 2 Pro with Smart controller

  Met weer een aantal unieke features en upgrades is de DJI Mavic 2 Pro met Smart controller een krachtpatser uit de stal van DJI. De Mavic 2 Pro beschikt over een 1-inch CMOS sensor Hasselblad camera. De camera heeft een 20 megapixel camera met een diafragma van f/2.8 tot f/11. Tevens beschikt de camera over een 10-bit Dlog-M colour profile en is het mogelijk om beelden in HDR te schieten. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende sluiter tijden. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de Hasselblad-camera 14 stops biedt. 

  Al met al zorgt dit ervoor dat beelden scherper, kleurrijker en van een hogere kwaliteit zijn. Foto’s maken tijdens zonsopgang of zonsondergang? Dat is mogelijk met de Mavic 2 Pro.

  Kenmerken:
  - De drone is opbouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen.
  - Maximaal 31 min. vliegtijd op een accu, maximum snelheid van 72 km/h.
  - De 4K camera heeft een 20 megapixel camera met een instelbaar diafragma van f/2.8 tot f/11.

  Let op:
  - Het bereik van de drone is minder in gebied met veel interferentie.
  - Er wordt standaard 1 batterij meegeleverd, het opladen duurt ongeveer 70 minuten.

  Wil je langer vliegen? Koop dan de DJI Mavic 2 Fly More kit erbij!

  360-graden obstakel detectie
  De Mavic 2 Pro beschikt over een 360-graden obstakel detectie. Omdat elke kant van de drone een sensor heeft wordt de kans op een crash behoorlijk geminimaliseerd. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen.

  Nieuw aan Active Track 2.0 is dat de drone een object nog beter kan volgen. Door middel van 3D mapping kan de drone een route bepalen welke een object af gaat leggen. Bijvoorbeeld een auto welke een bocht maakt of achter een berg verdwijnt wordt gewoon gevolgd met de Mavic 2 Pro.

  Een van de nieuwe functies is de hyperlapse modus. In deze modus zijn vier manieren om een hyperlapse te maken. Het is mogelijk om zelf een route te vliegen, ergens omheen te circelen, een object vast te leggen of om dezelfde route meerdere malen te vliegen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  GPS