DJI Mavic - 2 Pro cameradrone, Grijs

  DJIMavic - 2 Pro cameradrone

  1349.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  DJI Mavic - 2 Pro cameradrone

  Maak je klaar om het grotere geheel te zien
  Mavic 2 Pro met  Hasselblad Camera
  De camera's van Hasselblad, gemaakt in Zweden, staan bekend om hun iconische ergonomische ontwerp, compromisloze beeldkwaliteit en Zweeds vakmanschap. Sinds 1941 hebben Hasselblad-camera's enkele van de meest iconische beelden ter wereld vastgelegd, waaronder de eerste maanlanding.

  De Mavic 2 Pro, die na twee jaar onvermoeibaar onderzoek in samenwerking met Hasselblad is ontwikkeld, is uitgerust met de geheel nieuwe Hasselblad L1D-20c camera. De L1D-20c beschikt over de unieke Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS)-technologie (Hasselblad Natural Colour Solution), waarmee gebruikers prachtige 20-megapixel luchtfoto's in verbluffende kleurendetails kunnen vastleggen.

  1-inch CMOS-sensor
  De gloednieuwe 1-inch CMOS-sensor heeft een actief detectiegebied dat vier keer effectiever is dan de originele Mavic Pro. De grote sensor betekent ook betere prestaties in omgevingen met weinig licht en een uitgebreider ISO-bereik, waarbij de maximale ISO-waarde wordt verhoogd van 3200 naar 12800.

  10-bit Dlog-M kleurprofiel
  De Mavic 2 Pro ondersteunt een 10-bit Dlog-M kleurprofiel dat een hoger dynamisch bereik oplevert voor meer flexibiliteit in de sorteerlokaal. Het systeem registreert meer dan 1 miljard kleuren (vergeleken met de 16 miljoen kleuren van traditionele 8-bit kleurcoderingstechnologieën) en behoudt meer diepgaande details in zowel highlights als schaduwen. Nu kunt u de subtielste gradaties vastleggen bij zonsondergang of zonsopgang, waardoor er meer ruimte overblijft voor post-productie.

  HDR-video
  Met 4K 10-bit HDR-ondersteuning kan de Mavic 2 Pro worden aangesloten op een 4K-TV met HLG en speelt hij onmiddellijk beelden af met de juiste kleurtonen. De helderdere hoogtepunten en het verhoogde contrast maken HDR-video's zo aantrekkelijk.  Instelbaar diafragma
  Het instelbare diafragma van f/2.8-f/11 levert een uitstekende beeldkwaliteit in omgevingen met veel en weinig licht. Stel het diafragma in op f/2.8 bij weinig licht om meer licht binnen te laten en heldere en heldere foto's te maken. Stel het diafragma in op f/11 om de sluitertijd te verlagen en uw video's vloeiender te maken in goed verlichte omgevingen.

  Camerasysteem. Schieten als een pro
  Beide Mavic 2 camera's maken gebruik van DJI's nieuwste 3-assige gimbal technologie, 6 zorgen voor soepele, stabiele beelden in zowat elke situatie.

  Hyperlaps
  Zeg vaarwel tegen de gecompliceerde nabewerking. Met Hyperlapse schiet het vliegtuig stabiele luchtfoto's en verwerkt deze automatisch, zodat u met een simpele tik op een knop professioneel ogende tijdsverloop kunt maken, die u direct kunt delen met sociale media. Sla een vliegpad op in Taakbibliotheek 7 om de Mavic 2 door het pad te vliegen wanneer u maar wilt. JPEG- en RAW-foto's kunnen tegelijkertijd worden opgeslagen op een microSD-kaart, waardoor er meer ruimte overblijft voor nabewerking.

  Verbeterde HDR-foto's
  De Mavic 2 ondersteunt ook verbeterde HDR-foto's, een verbeterde techniek die een opeenvolging van foto's combineert voor een spookvrij hoog dynamisch bereik, met een grotere beeldhelderheid en het vermijden van ongewenste kunstmatige effecten.

  HyperLight
  Verhelder uw wereld met HyperLight, een instelling met weinig licht die is ontworpen om uw beelden te verbeteren en tegelijkertijd de ruis aanzienlijk te verminderen.

  H.265 Codec voor hogere beeldkwaliteit
  Beide edities nemen 4K video op met hogere bitrates met geavanceerde H.265 compressie. 8 Video's in H.265/HEVC codec onderhouden 50% meer informatie dan video's in H.264/AVC, waardoor video's van hoge kwaliteit met beter bewaarde details worden gecreëerd.

  OcuSync 2.0 Video Transmissie Systeem
  De prestaties van de OcuSync 2.0 videotransmissie zijn sterk verbeterd met verbeteringen op het gebied van communicatieafstand, videokwaliteit en anti-interferentie, waardoor u ongekende controle heeft.

  Vluchtveiligheid
  Krachtig, maar toch veilig
  Na talloze uren van onderzoek en testen is de Mavic 2 optimaal herontworpen om de voortstuwing te verhogen, het stroomverbruik te verlagen en het geluid te verminderen. Deze subtiele maar krachtige verbeteringen, samen met een verbeterd FlightAutonomy systeem, bieden een soepelere, stillere vlucht voor meer discretie en veiligheid.

  Sneller
  72 km/u Max. De herbouwde romp van het vliegtuig biedt betere aerodynamische prestaties. De luchtweerstand van de Mavic 2 is 19% minder dan die van de Mavic Pro wanneer op volle snelheid wordt gevlogen.

  Langer
  31-Min Max. Vluchttijd
  Langere vliegtijd betekent meer creatieve mogelijkheden.

  Rustiger
  Laag geluidsarm ontwerp. FOC sinusvormige ESC's en geluidsarme propellers maken uw vlucht ongelooflijk stil, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het verstoren van uw omgeving.

  Omnidirectionele Obstacle Sensing
  FlightAutonomy is uitgebreid met Omnidirectionele Obstacle Sensing. Voor het eerst in een DJI drone verschijnen er aan alle zijden van het vliegtuig obstakel sensoren voor meer veiligheid tijdens de vlucht. Vooruit

  De dual vision sensoren zorgen voor een precisie meetbereik tot 20 meter. Het detecteerbare bereik is 20-40 meter (33% breder dan dat van de Mavic Pro). De dual vision-sensoren zijn ook in staat om obstakels en tijdige stops te detecteren bij snelheden tot 50,4 km/u (40% efficiënter dan de Mavic Pro).

  Naar beneden
  Het dual vision systeem maakt een precisie meetbereik tot 11 meter mogelijk. Het detecteerbare bereik is 11-22 meter. Het infrarood detectiesysteem maakt een precisie meetbereik tot 8 meter mogelijk. Het vliegtuig zweeft nauwkeurig op 50 meter en landt veilig door land te detecteren. De toevoeging van de Bottom Auxiliary Light helpt de neerwaartse sensoren bij weinig licht.

  Links en rechts
  Het single vision-systeem is in staat om obstakels te detecteren met snelheden tot 28,8 km/u, waardoor de vliegveiligheid zowel in de ActiveTrack- als in de Tripod-modi wordt verbeterd.

  Achteruit
  Het dual vision systeem heeft een precisie meetbereik tot 16 meter en is in staat om obstakels en tijdige stops te detecteren bij vliegsnelheden tot 43,2 km/u. Het bereik is 16-32 meter.

  Naar boven
  Infrarood detectiesysteem. Precisie meetbereik tot 8 meter.
  APAS
  Gebruikers kunnen met gemak voor- en achteruit vliegen en obstakels voor en achter een onderwerp vermijden. APAS plant een passende vliegroute om deze obstakels tijdens de vlucht automatisch te vermijden.

  Intelligent
  Gemakkelijk te gebruiken. Met krachtige camera's en gebruiksvriendelijke intelligente opnamemodi maakt de Mavic 2 creatieve luchtfotografie toegankelijker voor gebruikers op alle niveaus.
  ActiveTrack 2.0
  Met verbeteringen aan zowel hardware als software brengt ActiveTrack 2.0 je tracking ervaring naar een heel nieuw niveau.

  Nauwkeurige herkenning
  Voorheen vertrouwde ActiveTrack voornamelijk op 2D-beelden van de hoofdcamera om een onderwerp te volgen. Nu met ActiveTrack 2.0 brengt de Mavic 2 een 3-dimensionaal beeld van de omgeving in kaart via de hoofdcamera en naar voren gerichte dual vision-sensoren voor meer herkenning en nauwkeurigheid.

  Trajectvoorspelling
  Trajectvoorspellingsalgoritmen helpen om de tracking te handhaven wanneer uw onderwerp tijdelijk wordt geblokkeerd door een obstructie.

  Tracking met hoge snelheid
  In open en onbelemmerde omgevingen kan de Mavic 2 snel bewegende onderwerpen zoals auto's en boten volgen met snelheden tot 72 km/u.

  Obstakelsensoren
  Bij het volgen van een doelwit kan de Mavic 2 een vliegroute plannen op de 3D-kaart. Het detecteert, herkent en vermijdt obstakels voor en achter het vliegtuig, terwijl u uw doelwit zonder onderbreking schiet.

  Panorama's
  De Mavic 2 ondersteunt vier panoramamodi, waaronder bol, 180°, horizontaal en verticaal.

  Luchtfotografie gemakkelijk gemaakt
  Er zijn verschillende intuïtieve opnamemodi beschikbaar voor meer creatieve opnamemogelijkheden.

  Accessoires
  Krachtige accessoires om uw creativiteit te ontgrendelen.

  Standaard afstandsbediening
  De standaard afstandsbediening biedt een batterijlevensduur tot 135 minuten bij volledige lading. Hij heeft een ergonomisch en opvouwbaar ontwerp met afneembare stokken, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Het nieuwe ontwerp werkt beter samen met mainstream smartphones, wat u een betere operationele ervaring geeft.
  lees meer

  Specificaties

  GPS