DJI MAVIC - MINI cameradrone, N.v.t.

  DJIMAVIC - MINI cameradrone

  399.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  DJI MAVIC - MINI cameradrone

  DJI cameradrone MAVIC – MINI
  De compacte maar krachtige Mavic Mini is de perfecte creatieve metgezel, waarbij je moeiteloos momenten vastlegt. Samen met de eenvoudig te gebruiken DJI Fly-app geniet je van een vereenvoudigde vliegervaring in tegenstelling tot andere.

  Compact & draagbaar
  Met een gewicht van minder dan 250 gram is de Mavic Mini bijna net zo licht als de gemiddelde smartphone. Dit maakt hem uitzonderlijk draagbaar en plaatst het in de laagste en veiligste gewichtsklasse van Drones, die het in veel landen kan vrijstellen van bepaalde verordeningen.

  Gemakkelijk te gebruiken
  De nieuwe DJI Fly-app biedt een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, zodat u cinematische opnamen maken met slechts een paar tikken. Het heeft zelfs Flight tutorial, een functie om u te helpen om snel en veilig aan de slag te laten gaan met de Mavic Mini.

  Veilig vliegen
  De Mavic Mini is uitgerust met een 360 graden propeller beschermer die de propellers volledig beschermt en de vliegveiligheid verbetert. Dankzij geavanceerde sensoren kan de Mavic Mini ook stil zweven.

  Eenvoudig te gebruiken templates
  De DJI Fly-app biedt een verscheidenheid aan Creator-sjablonen die geweldige video's genereren met slechts een tik. Zelfs beginners zonder bewerkingservaring kunnen elk moment veranderen in een hit op Social Media.

  Gestabiliseerde Gimbal camera
  Transformeer elk moment naar een kunstwerk. Mavic Mini ondersteunt 12 MP luchtfoto's en 2,7 k Quad HD-Video's. Een gemotoriseerde 3-assige Gimbal biedt superieure camera stabiliteit en zorgt voor heldere, ultravloeiende beelden.

  Zie wat je Mavic Mini ziet
  Een speciale afstandsbediening onderhoudt een HD-videofeed op een afstand van maximaal 4 kilometer. Afneembare bedienings stokken kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de afstandsbediening voor extra draagbaarheid.  Verlengde vliegtijd
  Mavic Mini's gewicht maakt het mogelijk om langer in de lucht te blijven dan soortgelijke consument FlyCams op de markt. Geniet van maximaal 30 minuten vliegtijd met een volledig opgeladen batterij.

  CineSmooth-modus
  Vertraag de vluchtsnelheid en bewegingen van Mavic mini voor een extra laag precisie en stabiliteit. Deze modus is vooral handig als u in smalle of complexe ruimten vliegt.
  lees meer

  Specificaties

  GPS