Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Muziekfilms
Django Wagner - Mijn Gevoel - De Videoclips (DVD)
 • Uitverkocht

  Django Wagner - Mijn Gevoel - De Videoclips (DVD)

  9.998.99je bespaart 1.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Django Wagner - Mijn Gevoel - De Videoclips (DVD)

  Na het inmiddels met een Buma NL award voor beste album bekroonde ‘’Mijn Gevoel’’ is het nu tijd voor Mijn Gevoel de videoclips. Ook op de DVD bouwt hij zijn eigen kenmerkende stijl verder uit. De nieuwe nummers zijn Django op het lijf geschreven en drukken zijn gevoelens in elke klank uit. Ook tijdens de koude winterdagen zal deze DVD je een zomers gevoel geven.
  Met zijn unieke stemgeluid en markante persoonlijkheid is Django in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Nederlandstalige zangers.  Die mooie ogen hebben mij bedrogen - Django Wagner
  Mexico, land van amore - Django Wagner
  Eenzaam, alleen en verloren - Django Wagner
  Vrienden voor altijd - Django Wagner
  Ik krijg de kriebels - Django Wagner
  Waarom ben jij weggegaan - Django Wagner
  Zwarte haren, zwoele guitaren - Django Wagner
  Mijn schatje - Django Wagner
  Diana, ik denk aan jou - Django Wagner
  Ik krijg de kriebels - Django Wagner
  In de zomer - Django Wagner
  Ik kom naar huis met Kerstmis - Django Wagner

  Specificaties

  GenrePopulair
  SubgenreNederlandstalig
  LeeftijdOnbekend
  Productiejaar2011
  Land van herkomstNederland
  Aantal DVD's1 Disc
  Soort artikelDVD

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand