Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
De Grijze Jager: Display De jacht op het schaduwdier (10 exx.) - John Flanagan
 • Uitverkocht

  John FlanaganDe Grijze Jager: Display De jacht op het schaduwdier (10 exx.)

  79.90
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle kinderboeken

  De Grijze Jager: Display De jacht op het schaduwdier (10 exx.) - John Flanagan

  Fan van de Grijze Jager? 'De jacht op het schaduwdier' is een verhaal dat John Flanagan speciaal voor zijn fans in de lage landen schreef. Een wereldwijde primeur!

  De jacht op het schaduwdier: een Grijze Jager-novelle
  In de novelle 'De jacht op het schaduwdier' is Maddie hard op weg een behendige Grijze Jager te worden. Als Will een paar weken van huis moet, laat hij Maddie achter om een oogje in het zeil te houden. Dan klopt een boerenechtpaar aan voor hulp.

  Maddie op jacht
  De boer en boerin klagen over een mysterieus beest dat 's nachts op hun erf rondzwerft. Maddie is dan misschien nog geen Grijze Jager, ze wil wel graag helpen. Hoewel het stel geen enkel vertrouwen heeft in Maddie, gaat ze op onderzoek uit en bedenkt ze een plan. Dat plan is alleen niet bepaald ongevaarlijk...

  De Grijze Jager van John Flanagan
  'De Grijze Jager' is een populaire kinderboekenserie van de Australische schrijver John Flanagan. Alleen in Nederland en België werden al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. 'De jacht op het schaduwdier' is een kort verhaal dat zich afspeelt na boek 12, 'De koninklijke leerling', en werd speciaal voor de Nederlandse en Vlaamse lezers geschreven.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJohn Flanagan
  Eerste auteurJohn Flanagan
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789025768553
  Aantal pagina's96
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789025768553
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand