Disney Princess 12 inch kinderfiets, 12 inch / 98 - 104
 • -17%

  DisneyPrincess 12 inch kinderfiets

  129.-107.-je bespaart 22.-
  12 inch / 98 - 104
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Disney Princess 12 inch kinderfiets

  Welk meisje droomt er nou niet van om een prinses te zijn? Deze Disney Princess 12 inch kinderfiets zorgt ervoor dat jouw dochter zich elke keer als een prinses in een koets voelt als zij op de fiets stapt. De fiets is compleet met poppenzitje achterop en een mandje aan het stuur om je eigen spulletjes in te vervoeren. De gesloten kettingkast beschermt jouw dochter tegen de ketting en de afneembare zijwieltjes helpen jouw dochtertje snel te kunnen leren fietsen.

  Frame
  De Princess kinderfiets heeft een frame van 21,5 centimeter hoog en is gemaakt van zwart metaal. De fiets heeft standaard zijwieltjes, maar deze zijn ook eenvoudig te demonteren wanneer deze niet meer nodig zijn. Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar in hoogte, zodat deze altijd op de goede hoogte zit voor jouw kindje. Het zadelhoogte is standaard 44 centimeter. Deze kenmerken maakt de fiets geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 44-48 centimeter.

  Remsysteem
  Voor de veiligheid heeft deze kinderfiets een terugtraprem en een voorrem, zodat de bestuurder altijd kan remmen wanneer dat nodig is.  

  Zijwieltjes
  De zijwieltjes zijn er om te voorkomen dat je zoon of dochter met de fiets om valt. Dit geeft een extra stukje veiligheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je kindje ook zonder zijwieltjes kan? Dan kun je de zijwieltjes eenvoudig demonteren.

  Montage
  Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en binnen enkele handelingen is de fiets klaar voor gebruik. De fiets is voor 85% gemonteerd. Dit houdt in dat je zelf het stuur, voorwiel, voorspatboard, zadel, trappers en het mandje moet monteren.

  Wielmaat
  Om comfortabel te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. De goede wielmaat biedt ook meer veiligheid voor de bestuurder. Weet je de kledingmaat van jouw kindje, dan kun je de wielmaat ook snel bepalen. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 92-104.
  lees meer

  Specificaties