Disney Cosmo Sp Luxe autostoel Mickey, Minnie

  DisneyCosmo Sp Luxe autostoel Mickey

  99.95
  Minnie
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Disney Cosmo Sp Luxe autostoel Mickey

  De Disney Cosmo autostoel wordt tot en met 10 kilo tegen de rijrichting in gebruikt. Vanaf 9 kilo kan het zitje ook met de rijrichting mee in de auto geplaatst worden.

  Het zitje wordt eenvoudig in de auto bevestigd met behulp van de aanwezige 3-punts autogordel. Monteer je het zitje tegen de rijrichting in, dan gaat de autogordel om het zitje heen en zet je deze eenvoudig vast met een meegeleverde klem. Voor het monteren met de rijrichting mee loopt de autogordel tussen de kuip en de achterzijde van de autostoel. De gordel zet je vervolgens eenvoudig vast met behulp van de geïntegreerde gordelklemmen.

  Je kindje zelf wordt vastgezet d.m.v. het interne 5-punts tuigje. Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken. Doordat het 5-punts tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, trek je eenvoudig beide schouder delen goed vast. De gordelbeschermers op het tuigje zijn voorzien van anti-slip materiaal op de achterzijde waardoor je kindje extra beschermd wordt. Het slotje is voorzien van een comfortabel pad en voor de allerkleinste wordt er een verkleinkussen meegeleverd.

  Het autostoeltje is in 5 verschillende standen te kantelen. De meest liggende stand (ook wel slaapstand genoemd), is comfortabel genoeg zodat het kindje lekker kan slapen bij lange autoritten.

  Kenmerken
  - Universeel autostoeltje Groep 0/1/2
  - Voor kinderen van 0-18 kg
  - Leeftijdsindicatie: ongeveer van 0 tot 4 jaar
  - Tegen de rijrichting in vervoeren van 0-10 kg
  - Met de rijrichting mee vervoeren van 9-18 kg
  - 5-punts intern gordeltje
  - Verstelbare kuip
  - Inclusief slaapstand
  - Inclusief verkleinkussen
  - Afneembare hoes, geschikt voor handwas op 30°C
  - Materiaal hoes: 100% polyester
  lees meer

  Specificaties

  Garantie