• uitverkocht

  Disney Befix First Frozen Courage

  79.99
  • Zwart/roze
  • Donkerblauw
  • Zwart
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Disney Befix First Frozen Courage

  De Disney Befix first is een kinderautostoel groep 2 en 3. Het stoeltje is geschikt voor kinderen met een gewicht van 15 tot 36 kg. Het autostoeltje is goedgekeurd volgens de Europese norm ECE R44/04 en is geheel ontworpen, geproduceerd en getest in Europa. Het autostoeltje zorgt voor een optimale zitpositie van het kindje t.o.v. de 3-punts autogordel. Je kindje zit dus samen met de autostoel vast in de autogordel.

  Installatie
  De Disney Befix zet je eenvoudig in de auto. Vervolgens neemt je kindje plaats in het autostoeltje, zet je de hoofdsteun op de juiste hoogte en bevestig je het kindje in de 3-punts gordel van de auto. Zorg ervoor dat het heupdeel van de autogordel ook goed over de heup van het kindje loopt en dat de diagonale gordel goed over de schouder loopt. De hoofdsteun heeft een uitsparing waar je de autogordel doorheen kan geleiden.

  Veiligheid
  De Disney Befix is technisch gelijk aan de Nania Befix autostoel. De Befix is goed getest in de onafhankelijke autostoeltjes test van o.a. de ANWB, de Consumentenbond, het Duitse ADAC en en Stiftungswarentest. De autostoel is licht en laat zich eenvoudig in de auto plaatsen. De Befix autostoel is getest en goedgekeurd volgens de Europese ECE R44/04 certificering.

  Verwijderbare rugleuning
  De rugleuning van de autostoel is te verwijderen zodat de stoel ook als zitverhoger gebruikt kan worden. Dit is alleen aan te raden voor kinderen zwaarder dan 22 KG. Let op, een zitverhoger biedt veel minder bescherming bij zijwaartse aanrijdingen. We adviseren om het autostoeltje altijd met rugleuning te gebruiken.

  Comfort
  De Disney Befix First is voorzien van een vrolijke hoes gemaakt van 100% polyester, en is voorzien van een basis padding. De autostoel voelt daardoor wat stevig aan. Dit kan als oncomfortabel ervaren worden door de ouders, het kindje zal echter prima in de autostoel zitten, ook bij lange autoritten. Zoek je toch iets meer comfort, bekijk dan een de Disney Befix Luxe. De hoes is eenvoudig te verwijderen zodat je deze kan schoonmaken. Wij adviseren een vochtige doek te gebruiken, de hoes kan echter ook op 30°C in de machine gewassen worden.

  Gebruiksgemak
  De autostoel is zeer licht en laat zich redelijk eenvoudig in de auto bevestigen. Je kan je kindje in deze autostoel alleen voorwaarts kijkend vervoeren.
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordelAutogordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.