Disney autostoel Groep 1/2/3 - I-MAX LUXE - MINNIE, Roze
 • uitverkocht

  Disneyautostoel Groep 1/2/3 - I-MAX LUXE - MINNIE

  89.95
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Disney autostoel Groep 1/2/3 - I-MAX LUXE - MINNIE

  Het autostoeltje Disney i-Max Luxe is een meegroei autostoel groep 1/2/3. Dit betekent dat het autostoeltje geschikt is voor kinderen met een gewicht vanaf 9 tot 36 kg. Het gewicht van je kindje bepaald of dit autostoeltje geschikt is voor jouw kindje. De leeftijdsindicatie is ongeveer vanaf 1 tot 12 jaar.
  Het autostoeltje heeft een intern 5-punts tuigje dat in hoogte instelbaar is. De rugleuning en hoofdsteun bieden een goede zijwaartse bescherming bij impact. De hoofdsteun is in meerderen standen in hoogte instelbaar.
  Het autostoeltje heeft een luxe stof welke fraai is vormgegeven in de kleuren Zwart en Grijs.
  Installatie van de Disney iMax
  De autostoel wordt in de auto bevestigd met behulp van de 3-punts autogordel. De Nania I-Max groep 1/2/3 autostoel wordt altijd met de rijrichting mee in de auto vast gezet.
  Gebruik je de autostoel i.c.m. het interne 5-punts tuigje, dan wordt de autostoel anders in de auto vastgezet dan wanneer je hier geen gebruik meer van maakt (vanaf 15 kg). Een ouder kindje dat niet meer in het 5-punts tuigje past (vanaf ongeveer 15 kg), zit vast in de 3-punts autogordel. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing door.
  Je kindje in de auto vervoeren
  Zodra de autostoel vast in de auto staat zet je je kindje in de autostoel.
  Tot 18 KG zet je je kindje vervolgens vast in het 5-punts tuigje. Dit tuigje heeft in hoogte instelbare schoudergordels. Het interne harnas (tuigje) heeft een onafhankelijk schoudersysteem waardoor je nog eenvoudiger beide delen van de gordel goed en dus veilig vastzet. Wij adviseren om ongeveer een vingerdikte aan ruimte aan te houden zodat je je kindje niet te strak vast zet. Aan het tuigje zitten aan beide zijden een klem mechaniek welke met een hand is te bedienen.
  Zodra je je kindje uit de autostoel haalt is het handig om het schouder gedeelte van het tuigje alvast los te halen zodat je voldoende lengte hebt als het kindje er weer in wordt gezet.
  Vanaf 15 KG is het mogelijk het interne tuigje uit de I-Max autostoel te verwijderen. Je kindje wordt dan vastgezet met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts autogordel. De opklapbare armsteuntje zijn handig voor als je kindje zelf in de autostoel plaatsneemt.
  De autostoel heeft een rugleuning die niet is te verwijderen. Dit voorkomt verkeerd gebruik van de stoel wat uiteraard weer een stuk veiliger is.
  De autostoel heeft een comfortabele padding en wordt geleverd inclusief een hoofd- en verkleinkussen. De hoes van de autostoel is eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Wij raden af de hoes in de wasmachine te wassen. Autostoelhoezen worden vaak behandeld met o.a. een brandvertragend stof welke niet goed samengaat met machine was. De stof gaat er erg van kreukelen en voelt hard aan. Een goed vochtige doek is meer dan genoeg om de stoelhoes weer goed schoon te maken.
  Kantelstand
  De I-Max heeft een geïntegreerde kantelstand in het zitgedeelte van het autozitje. Deze is vooral handig als de achterbank van de auto zeer vlak is. De kantelstand is geen slaap stand. Het zorgt er alleen voor dat je kindje niet te rechtop zit als de achterbank erg vlak is. Voor de allerkleinsten die tijdens de wat langere ritten nog veel slapen, raden wij een groep 0/1 autostoel aan. Voor korte ritten en de wat oudere kindjes is dit echter een fijne autostoel waar je lang plezier van hebt.

  Houd er rekening mee dat!
  Niet alle autostoelen passen in alle voertuigen. Heeft u geen standaard achterbank, neem dan gerust contact met ons op voor overleg en advies. De Nania i-Max is een universele autostoel welke voor zover bekend in alle auto’s met een automatische 3-puntsgordel is te monteren.
  De Disney I-Max autostoel is getest en goedgekeurd volgens de Europese ECE R44/04 certificering. De autostoel is daarnaast ook getest volgens de eisen die de ADAC hanteert. In deze test ligt de lat een stuk hoger dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen. Deze testen worden onder andere gepubliceerd door de ANWB.
  In het kort:

  Universeel autostoeltje Groep 1/2/3
  Voor kinderen van 9-36 kg
  Leeftijdsindicatie: ongeveer van 1 tot 12 jaar
  Type: Meegroei autostoel met 5-punts tuigje
  Kijkrichting kindje: met de rijrichting mee kijkend
  Geïntegreerde rugleuning
  In hoogte verstelbare hoofdsteun
  Opklapbare armsteuntjes
  Hoes is afneembaar en met de hand te wassen
  100% polyester
  Kleur: Zwart, Roze

  Veiligheid:

  Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm
  Een in Europa geproduceerd autostoeltje (Frankrijk)
  Biedt goede zijwaartse bescherming
  Installatie: Met de 3-punts autogordel
  Individuele gordelspanners zorgen voor extra veiligheid

  - Autostoel groep 1-2-3 - Ongeveer van 1 tot 12 jaar - 3-punts autogordel bevestiging
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel5-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.