Dirk - Paul Dunki Jacobs

  Paul Dunki JacobsDirk

  19.95
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Dirk - Paul Dunki Jacobs

  Dit boek gaat over Dirk. Dirk was bepaald geen open deur, maar wel een goede vriend van me. Helaas is hij al overleden. Dit boek gaat ook over al die andere mensen in mijn leven en daarmee ook een beetje over mijzelf. Toen ik bezig was met schrijven dacht ik; jemig, wat ken ik er een hoop. Zouden ze mij ook kennen? Er is geen betere manier om dit uit te vinden dan over hen te schrijven ... en je vervolgens schrap te zetten. Verreweg het meeste is echt gebeurd en dat is maar goed ook. Nu weet u nog steeds niets over Dirk. Wees gerust. In dit boek wordt deze leemte weggevaagd. Bent u na afloop toch niet tevreden, dan krijgt u van Dirk uw geld terug. Bovenstaande zin vind ik een mooie metafoor. Waarfoor weet ik niet, maar mooi is-ie wel. Hug, Paul
  lees meer

  Specificaties