Dino Bikes Paw Patrol 12 inch kinderfiets, Rood/blauw
 • Uitverkocht

  Dino BikesPaw Patrol 12 inch kinderfiets

  109.-93.-je bespaart 16.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dino Bikes Paw Patrol 12 inch kinderfiets

  Deze fiets heeft een opdruk met de heldhaftige puppy's uit de actieserie Paw Patrol. De 12 inch kinderfiets van Dino Bikes is een goede fiets om op te leren fietsen. De stoere velgen en spatborden maken de fiets stoer en opvallend. De fiets heeft zijwieltjes die je eenvoudig kunt verwijderen wanneer je kindje er klaar voor is. De fiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 t/m 4 jaar met een lichaamslengte van 87 t/m 120cm.

  Zijwieltjes
  De zijwieltjes aan de fiets zijn er om te voorkomen dat je dochtertje niet met de fiets om kan vallen. Dit geeft een stukje extra veiligheid voor de beginners. Zodra ze klaar is om zonder steun te fietsen, demonteer je de zijwieltjes eenvoudig. Naast de zijwieltjes, is de fiets uitgerust met een handrem. Hiermee voorkomt je zoon dat hij te hard gaat en kan er makkelijk bijgeremd worden.

  Montage - 95% rijklaar
  De montage van deze kinderfiets is letterlijk een fluitje van een cent! De fiets is voor 95% rijklaar, waardoor je zoon of dochter binnen no-time aan het spelen is. Je ontvangt de fiets is een mooie stevige kartonnen doos en het enige wat je hoeft te doen is je fiets uit de doos te halen, het stuur recht te zetten, de pedalen te bevestigen en eventueel de zijwieltjes te monteren.
  lees meer

  Specificaties