Dino Bikes Fairy 16 inch kinderfiets, 16 inch / 104 - 110
 • Uitverkocht

  Dino BikesFairy 16 inch kinderfiets

  159.-135.-je bespaart 24.-
  16 inch / 104 - 110
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Dino Bikes Fairy 16 inch kinderfiets

  Deze 16 inch Fairy kinderfiets van Dino Bikes is een leuke fiets voor de beginnende fietser. De fiets heeft zijwieltjes waarmee je voldoende stabiliteit hebt om het fietsen te leren, een verstelbaar zadel zodat deze gedurende een langere periode gebruikt kan worden én is extra veilig dankzij de gesloten kettingkast en de reflectoren op beide wielen.

  Poppenzitje
  Naast het mandje aan de voorkant, heeft de kinderfiets aan de achterkant ook een speciaal poppenzitje. Dit poppenzitje is speciaal bedoeld om een pop mee te nemen op ontdekkingstocht.

  Verstelbaar
  De kinderfiets heeft een verstelbaar zadel en een verstelbaar stuur, waardoor de fiets voor meerdere leeftijden geschikt is. De fiets is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar en het zadel kan worden ingesteld tussen de 44 en 48cm.

  Veilig
  Voor de kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar is het zeer belangrijk dat de fiets veilig is, hier is dan ook veel aandacht aan besteed tijdens de ontwikkeling. De fiets heeft een handrem voor zowel het voor- als achterwiel. Ook heeft de fiets twee kunststoffen zijwieltjes, welke zijn bevestigd dankzij twee ijzeren stangen. Deze zijwieltjes voorkomen dat de fiets om kan vallen. Eenmaal geoefend is het mogelijk om de zijwieltjes te verwijderen en je dochter zelfstandig te laten fietsen.

  Spatborden
  Zowel over het voor - als bij het achterwiel zit een spatbord welke je dochter beschermd tegen viezigheid. Dit spatbord is net als de kettingkast uitgevoerd in een mooie licht paarse kleurstelling, wat perfect bij de rest van de fiets aansluit.

  Kenmerken:
  - Leeftijdsindicatie: 4 - 6 jaar
  - Zadel: verstelbaar van 52-56cm
  - Handgrepen: Rubber
  - Zijwieltjes: Ijzer met kunststof
  - Kettingkast: gesloten
  - Montagetijd: 10min
  lees meer

  Specificaties