Dino Bikes Cars 12 inch kinderfiets, Rood
 • uitverkocht

  Dino BikesCars 12 inch kinderfiets

  99.9589.95je bespaart 10.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Dino Bikes Cars 12 inch kinderfiets

  De Dino Bikes 12 inch kinderfiets van Cars is een kinderfiets voor alle stoere jongens. De rode fiets heeft gele spatborden en een geel zadel, zodat de fiets opvalt in het fietsenrek. De opdruk van Cars op de kettingkast en de plaat op de voorvork zorgt ervoor dat je net zo snel weg raced als de auto's in de Cars films! De fiets is geschikt voor kinderen van ongeveer 2 t/m 4 jaar met een lichaamslengte van 87 t/m 120cm.

  Kleine wielen
  De Cars fiets heeft extra kleine wielen om de stabiliteit te verzekeren. De eerste schoten van de pedalen worden door de wielen opgevangen, zodat je zoontje soepel kan leren fietsen.

  Zijwieltjes
  De zijwieltjes aan de fiets zijn er om te voorkomen dat je zoon niet met de fiets om kan vallen. Dit geeft een stukje extra veiligheid voor de beginners. Zodra je zoontje klaar is om zonder steun te fietsen, demonteer je de zijwieltjes eenvoudig. Naast de zijwieltjes, is de fiets uitgerust met een handrem. Hiermee voorkomt je zoon dat hij te hard gaat en kan er makkelijk bijgeremd worden.

  Montage - 95% rijklaar
  De montage van deze kinderfiets is letterlijk een fluitje van een cent! De fiets is voor 95% rijklaar, waardoor je zoon of dochter binnen no-time aan het spelen is. Je ontvangt de fiets is een mooie stevige kartonnen doos en het enige wat je hoeft te doen is je fiets uit de doos te halen, het stuur recht te zetten, de pedalen te bevestigen en eventueel de zijwieltjes te monteren.
  lees meer

  Specificaties