Ding Autostoel Philo 360° i-Size 0-36kg zwart, Zwart

  Ding Autostoel Philo 360° i-Size 0-36kg zwart

  359.99
  Zwart
  nog 9 op voorraad

  Ding Autostoel Philo 360° i-Size 0-36kg zwart

  De Ding Philo autostoel is een super luxueuze, comfortabele en veilige autostoel welke voldoet aan de i-Size regelgeving (R129/03) en met zijn 360° draaibaar zitje zowel makkelijk is in gebruik als super comfortabel voor je kindje. Philo is geschikt voor baby's van 40cm tot 135cm of vanaf de geboorte tot 36 kg (+/- 12 jaar). Deze autostoel maak je vast met de geïntegreerde Isofix basis en top tether.

  Jouw kindje in de Philo autostoel plaatsen of uithalen doe je comfortabel en in een handomdraai dankzij het 360° draaibare zitje.

  De vier verschillende posities (van zit tot lig) maken het voor je kleintje heel comfortabel reizen. Een zitverkleiner en hoofdkussentje bieden extra comfort voor de allerkleinsten.

  Het Side Protection System (SPS) zorgt dan weer voor extra veiligheid bij een zijwaartse impact. Je kleintje maak je vast met de 5-punts gordel waarvan de schouderriemen verstelbaar zijn (tot 105 cm) of met de autogordel (vanaf 100 cm).

  Installatie 40-105 cm: Plaats de autostoel tegen de rijrichting in mbv de geïntegreerde Isofix baise en top  tether. Gebruik het inlegkussen en hoofdkussentje voor extra ondersteuning van het hoofdje en de rug van pasgeborenen (tot ± 8kg). Maak je kindje vast met de 5-puntsgordel die voorzien is van zachte gordelbeschermers.

  Installatie 70-105 cm: Plaats de autostoel met de rijrichting mee mbv de geïntegreerde Isofix base en top tether. Verwijder het inlegkussen en extra hoofdkussentje en maak je kindje vast met de 5-puntsgordelharnas.

  Installatie 100-135 cm: Plaats de autostoel met de rijrichting mee mbv de geïntegreerde Isofix base en top tether. Vanaf nu maak je jouw kindje vast met de 3-punts autogordel nadat je het 5-puntsgordelsysteem van de autostoel hebt verwijderd. Controleer en pas regelmatig de hoofdsteun aan volgens de grootte van uw kindje, de Philo heeft maar liefst in 9 posities.
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel5-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.