Ding Autostoel Dano 0-18kg Zwart met Grijs, zwart / grijs
 • babydeals

  DingAutostoel Dano 0-18kg Zwart met Grijs

  69.-79.-je bespaart 10.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer t/m zondag 25 april 2021 van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  Ding Autostoel Dano 0-18kg Zwart met Grijs

  De Ding Dano autostoel is een veilige en comfortabele groep 0/1 autostoel. Je kan deze met andere woorden gebruiken vanaf de geboorte tot 18 kg (+/- 4 jaar). Deze autostoel zet je vast door gebruik te maken van de autogordel.

  Als groep 0 (0-13 kg) plaats je de Dano autostoel tegen de rijrichting in, als groep 1 (<18 kg) wordt de Dano met de rijrichting mee geïnstalleerd. In beide groepen bevestig je de autostoel met de 3-punts autogordel.

  De drie verschillende posities (van zit tot lig) maken het voor je kleintje heel comfortabel reizen. Het zachte inleg kussen biedt extra comfort voor de allerkleinsten. De ruime zijsteunen aan het hoofdje bieden extra bescherming bij een zijwaartse botsing. De bekleding is afneembaar en kan gemakkelijk met de hand gewassen worden. Je kleintje wordt vast gezet met een 5-punts gordel waarvan de schouderriemen verstelbaar zijn.

  Groep 0 (0 - 13 kg):   De autostoel wordt tegen de rijrichting in geplaatst en vastgemaakt met de 3-punts autogordel. De baby wordt vast gemaakt met de 5-punts gordel, met of zonder zitverkleiner.

  Groep 1 (9 - 18 kg): De autostoel wordt met de rijrichting mee geplaatst en vastgemaakt met de 3-punts autogordel. De baby wordt vast gemaakt met de 5-punts gordel, met of zonder zitverkleiner.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie