Jet Boeke en Arthur van Norden Dikkie Dik: Uitdeelboekjes 16 ex

  16.99

  Dikkie Dik: Uitdeelboekjes 16 ex - Jet Boeke en Arthur van Norden

  Deze Dikkie Dik-uitdeelboekjes zijn de perfecte alternatieve kindertraktatie: cadeauboekjes die lekker lang meegaan en een blijvende herinnering vormen.

  Al jarenlang trakteren duizenden peuters op de crèche, het kinderdagverblijf of school op een Dikkie Dik-uitdeelboekje. Superleuk om als cadeautje, bedankje of verjaardagstraktatie uit te delen - maar je kunt de boekjes natuurlijk ook lekker zelf houden.

  In deze box zitten 16 kleine kartonboekjes met steeds 2 verhaaltjes per boekje. Allemaal gaan ze natuurlijk over de geliefde oranje kater van Jet Boeke, die allerlei kleine avonturen meemaakt. Er is bijvoorbeeld een verhaaltje over een inktpot, over een eekhoorn, over een verjaardagskaart en over tweelingpoezen. De verhaaltjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.

  Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursJet Boeke en Arthur van Norden
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelVoorleesboek
  Uitvoering boekHardcover
  Jaar van uitgifte2003
  ISBN9789025736958
  EAN9789025736958
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Denim Deals
  Shop 20% korting

  Categorieën

  Mijn account
  Help