overzicht
Difrax S-fles wide 310 ml blauw, Blauw
 • Uitverkocht

  DifraxS-fles wide 310 ml blauw

  11.95
  3 reviews
  310 ml
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Babyflessen

  Difrax S-fles wide 310 ml blauw

  De unieke vorm van de Difrax S-fles wide zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht, waardoor je baby minder lucht inslikt en dus minder last zal hebben van darmkrampjes, boertjes en spugen. De S-fles is voorzien van het Anti-colicsysteem wat vacuüm zuigen voorkomt. Je baby kan dus heerlijk doordrinken en daarna lekkerder slapen!

  De S-fles is vanaf de geboorde (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem, zo kun je de fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. De brede babyfles is ook ideaal als papfles te gebruiken in combinatie met de Difrax Large speen.

  Ergonomisch
  De Difrax S-fles is niet alleen de ideale babyfles voor je kindje, maar ook beter voor jou. Door de S-vorm kan de natuurlijke houding zoals bij het geven van borstvoeding worden nagebootst. Zelf kun je daardoor tijdens het voeden ook in een ergonomisch verantwoorde, ontspannen houding zitten. Rug en schouders worden minder belast, terwijl je beter oogcontact kunt houden met je baby.

  Kenmerken
  - Anti-colicsysteem
  - Speen altijd gevuld met voeding en niet met lucht
  - Minder kans op darmkrampjes, boertjes en spugen
  - Ontspannen houding voor baby en ouder
  - 0+ maanden
  - Inhoud: 310 ml
  - BPA-vrij
  - Compitabel met de Difrax S-flesverwarmer
  - Magnetron en vaatwasser bestendig
  - Inclusief flessenspeen wide small

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(3 reviews)
  Meest recent

  Difrax wide

  Dit is de enige fles waaruit onze zoon kan drinken. De fles ligt fijn in de hand en is door alle losse onderdelen makkelijk schoon te maken. Wij zijn dus ook erg tevreden met deze fles. Nadeel is dat de fles snel lekt, altijd goed het ventiel checken en regelmatig nieuw bestellen.

  Inhoud: 200 mlKleur: Groen

  niet te hard schudden

  In de bodem zit een siliconen schijfje, die moet je volgens de gebruiksaanwijzing een paar keer in knijpen. Pas op dat je m niet te los van de bodem ‘knijpt’, anders lekt ie! Verder een hele fijne fles. Mijn dochter spuugt overduidelijk minder voeding!

  Inhoud: 310 mlKleur: Wit

  Toch de normale fles

  Vanwege buikkrampjes, deze s-fles wide gekocht. Maar helaas werd het van deze fles niet beter. Dus weer over gegaan op de normale fles van Difrax

  Inhoud: 200 mlKleur: Groen

  toegevoegd aan winkelmand