Difrax S-fles wide 310 ml blauw, Blauw

  DifraxS-fles wide 310 ml blauw

  11.95
  310
  • Blauw
  • Roze
  • Wit
  vandaag besteld, morgen in huis

  Difrax S-fles wide 310 ml blauw

  De unieke vorm van de Difrax S-fles wide zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht, waardoor je baby minder lucht inslikt en dus minder last zal hebben van darmkrampjes, boertjes en spugen. De S-fles is voorzien van het Anti-colicsysteem wat vacuüm zuigen voorkomt. Je baby kan dus heerlijk doordrinken en daarna lekkerder slapen!

  De S-fles is vanaf de geboorde (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem, zo kun je de fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. De brede babyfles is ook ideaal als papfles te gebruiken in combinatie met de Difrax Large speen.

  Ergonomisch
  De Difrax S-fles is niet alleen de ideale babyfles voor je kindje, maar ook beter voor jou. Door de S-vorm kan de natuurlijke houding zoals bij het geven van borstvoeding worden nagebootst. Zelf kun je daardoor tijdens het voeden ook in een ergonomisch verantwoorde, ontspannen houding zitten. Rug en schouders worden minder belast, terwijl je beter oogcontact kunt houden met je baby.

  Kenmerken
  - Anti-colicsysteem
  - Speen altijd gevuld met voeding en niet met lucht
  - Minder kans op darmkrampjes, boertjes en spugen
  - Ontspannen houding voor baby en ouder
  - 0+ maanden
  - Inhoud: 310 ml
  - BPA-vrij
  - Compitabel met de Difrax S-flesverwarmer
  - Magnetron en vaatwasser bestendig
  - Inclusief flessenspeen wide small

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties