Difrax S-fles wide 200 ml groen, Groen

  DifraxS-fles wide 200 ml groen

  10.95
  200
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Difrax S-fles wide 200 ml groen

  De unieke vorm van de Difrax S-fles wide zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht, waardoor je baby minder lucht inslikt en dus minder last zal hebben van darmkrampjes, boertjes en spugen. De S-fles is voorzien van het Anti-colicsysteem wat vacuüm zuigen voorkomt. Je baby kan dus heerlijk doordrinken en daarna lekkerder slapen!

  De S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem, zo kun je de fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. De brede babyfles is ook ideaal als papfles te gebruiken in combinatie met de Difrax Large speen.

  Ergonomisch
  De Difrax S-fles is niet alleen de ideale babyfles voor je kindje, maar ook beter voor jou. Door de S-vorm kan de natuurlijke houding zoals bij het geven van borstvoeding worden nagebootst. Zelf kun je daardoor tijdens het voeden ook in een ergonomisch verantwoorde, ontspannen houding zitten. Rug en schouders worden minder belast, terwijl je beter oogcontact kunt houden met je baby.

  Kenmerken
  - Inhoud: 200 ml
  - Anti-colicsysteem
  - Speen altijd gevuld met voeding en niet met lucht
  - Minder kans op darmkrampjes, boertjes en spugen
  - Ontspannen houding voor baby en ouder
  - 0+ maanden
  - BPA-vrij
  - Past op de Difrax S-flesverwarmer

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties