overzicht
Difrax S-fles natural double pack 2x250 ml blauw en grijs, Blauw en grijs
 • Uitverkocht

  DifraxS-fles natural double pack 2x250 ml blauw en grijs

  18.95
  4 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Accessoires

  Difrax S-fles natural double pack 2x250 ml blauw en grijs

  De unieke vorm van de Difrax S-fles Natural zorgt ervoor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht, waardoor je baby minder lucht inslikt en dus minder last zal hebben van darmkrampjes, boertjes en spugen. De S-fles is voorzien van het Anti-colicsysteem wat vacuüm zuigen voorkomt. Je baby kan dus heerlijk doordrinken en daarna lekkerder slapen!

  Ergonomisch
  De Difrax S-fles is niet alleen de ideale babyfles voor je kindje, maar ook beter voor jou. Door de S-vorm kan de natuurlijke houding zoals bij het geven van borstvoeding worden nagebootst. Zelf kun je daardoor tijdens het voeden ook in een ergonomisch verantwoorde, ontspannen houding zitten. Rug en schouders worden minder belast, terwijl je beter oogcontact kunt houden met je baby. 

  Kenmerken:
  - Anti-colicsysteem
  - Speen altijd gevuld met voeding en niet met lucht
  - Minder kans op darmkrampjes, boertjes en spugen
  - Ontspannen houding voor baby en ouder
  - Magnetron en vaatwasser bestendig
  - Inclusief flessenspeen naturel small

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(4 reviews)
  Meest recent

  Fijne fles maar geen opdruk

  Fijne flessen alleen zijn ze niet zoals op het plaatje. Er zit geen opdruk op maar zijn blanco. Omdat ik specifiek opzoek was naar de flessen met opdruk heb ik deze retour gestuurd.

  Kleur: Wit

  Fijne flessen

  Fijne fles, ligt fijn in de hand. Kan een grote hoeveelheid melk in en voelt toch licht aan. De afbeelding klopt alleen nog steeds niet helemaal, want de flex met *LOVE* zit niet in de verpakking, jammer.

  Kleur: Roze/grijs

  Mooi!

  Mooie flessen, alleen is de maatstreep bij de witte fles meer geschikt voor linkshandigen. Het inschenken van het water en de melkpoeder is wat onhandig aangezien de kop precies de andere kant op is gedraaid.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Goede fles

  Goede en fijne flessen. De kleuren zijn wel anders dan op de foto. Het zijn geen 2 roze flesseb maar een licht roze en een witte fles

  Kleur: Roze/grijs

  reactie wehkamp

  Bedankt voor jouw review. Dankzij jouw review kwamen we erachter dat we een verouderd beeld op onze site hadden staan. Inmiddels hebben we het beeld aangepast.

  Brenda van wehkamp | 28 februari 2018

  toegevoegd aan winkelmand