Difrax fopspeen Natural 20+ mnd (2 stuks) - Brick, Vanaf 24 maanden
 • uitverkocht

  Difraxfopspeen Natural 20+ mnd (2 stuks) - Brick

  11.58
  Vanaf 24 maanden
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Difrax fopspeen Natural 20+ mnd (2 stuks) - Brick

  De Difrax Fopspeen Natural 20+ maanden voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. Deze vier fopspenen zijn symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De grootte van het schildje en die van het sterke zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 20 maanden.
  De nieuwe Pure collectie van Difrax bestaat uit natuurlijke aardetinten. De rustige neutrale fopspenen zijn er in verschillende maten, zo blijft de fopspeen passend bij de zuigbehoefte van je kindje.
  Deze unieke fopspenen in natuurlijke tinten hebben een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt.
  De speen of tut geeft je baby troost, rust en ontspanning. Difrax spenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.
  Advies: vervang een fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.
  Maat: 18+ maanden
  Inhoud: 4 fopspenen in 4 natuurlijke aardetinten 

  De vlindervorm laat het neusje vrij / Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer / Massief, gevuld zuiggedeelte bevordert het afleren van speengebruik
  lees meer

  Specificaties

  BPA-vrij
  LeeftijdscategorieVanaf 24 maanden
  Vorm speenNatural
  Aantal stuks in verpakking2
  KleurBrick
  MerkDifrax
  Multipack
  bekijk alle specificaties

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.