Difrax Dental fopspeen newborn (2 stuks) Gold
 • Uitverkocht

  DifraxDental fopspeen newborn (2 stuks) Gold

  8.957.16je bespaart 1.79
  • Blauw
  • Roze
  • Gold
  • Sparkle
  • Star
  • Sweety
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  20% korting op Difrax

  20% korting op Difrax

  Profiteer t/m 9 augustus 2020 van 20% korting op Difrax. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Difrax Dental fopspeen newborn (2 stuks) Gold

  De Difrax fopspenen dental stimuleren de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren van je baby. Het bolle gedeelte van de speen komt tegen het gehemelte en het platte stuk drukt tegen de tong, daardoor ontwikkelen de spieren in de mond zich beter en is dus goed voor het gebit. Hierin verschilt de fopspeen dental van de Difrax fopspeen natural, deze laatste is heeft een tepelvorm en is symmetrisch, waardoor de speen natuurlijker aan zal voelen.  

  Difrax fopspenen zijn vlindervormig en laten het neusje vrij, hierdoor leert je baby via de neus te ademen. De gaatjes in het schild zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Spenen geven je baby rust, troost, ontspanning en zijn goed voor de zuigbehoefte. 

  De grootte van het schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontworpen voor baby's van -2/+2 maanden oud.

  Tips voor een veilig gebruik van de fopspeen
  - Controleer de fopspeen voordat je 'm aan je baby geeft op zwakke plekken, scheurtjes of bijtsporen. Trek hiervoor hard aan het zuiggedeelte
  - Vervang de fopspeen van je baby elke 6 weken om slijtage te voorkomen
  - Gooi de fopspeen weg bij de eerste tekenen van beschadiging
  - De overgang naar een nieuwe fopspeen (ander merk, type of andere leeftijdscategorie Difrax fopspenen) kan leiden tot een nieuwe reactie van je baby. Controleer de fopspeen bij zo'n wissel daarom extra goed
  - Een fopspeen is om op te zuigen. Kinderen die op fopspenen bijten kunnen beter een bijtring gebruiken of afleren op een fopspeen te zuigen
  - Europese richtlijnen stellen dat een fopspeen na zes weken vervangen moet worden. Trek iedere dag dat je de speen geeft, even hard aan het zuiggedeelte. Is deze beschadigd? Vervang de speen dan direct!

  Gold Limited Edition
  Difrax biedt al 50 jaar expertise, kwaliteit en design. Dit mag natuurlijk gevierd worden. Hierom is de feestelijke Gold collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit de bestsellers van Difrax, waaronder de fopspenen en de populaire S-fles, maar dan met feestelijke gouden details. Daarnaast bevat de collectie goudkleurige accessoires.

  Kenmerken
  - BPA-vrij
  - Leeftijd: -2/+2 maanden
  - Vlindervormig schildje
  - Gaatjes voor extra luchttoevoer
  - Collectie: Gold Limited Edition

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties