Difrax BtoB borstkolf
 • Uitverkocht

  DifraxBtoB borstkolf

  189.-139.-je bespaart 50.-
  Borstkolf
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Difrax BtoB borstkolf

  Met de Difrax BtoB borstkolf heb je tijdens het gebruik beide handen vrij en kan je naast het kolven andere dingen blijven doen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die zelf in te stellen zijn. De pomp begint na het aanzetten direct met de toeschietreflexmodus. Na een periode van drie minuten gaat de pomp automatisch over op de kolfmodus. Je kan ook eerder overgaan op de kolfmodus. De borstkolf wordt geleverd inclusief Difrax S-fles natural 170 ml.

  Stil & onopvallend
  De Difrax BtoB kolf is bewezen stiller dan andere elektrische kolven en dit is onderzocht door onderzoeksbureau TNO. De schelp wordt onder de kleding gedragen, het valt hierdoor niet op dat je aan het kolven bent. De schelp wordt onder de kleding gedragen en de kolf kan bijvoorbeeld op tafel gezet worden, je hebt je beide handen vrij en niemand ziet dat je aan het kolven bent.

  Schoonmaak
  Alle onderdelen van de BtoB kolf zijn goed schoon te maken. Maak de pomp regelmatig schoon met een vochtige doek. De pomp en de adapter mogen absoluut niet in water of een sterilisator, dit kan permanente beschadiging veroorzaken aan deze onderdelen. De slangen zijn goed schoon te maken. Deze kunnen doorgespoeld worden wanneer deze aan de buitenschelp vast gezet wordt. Doe water in de schelp en laat het door de slang lopen. Door de zwaartekracht spoelt de slang automatisch door. Om er zeker van te zijn dat echt alle bacteriën gedood worden tijdens het steriliseren heeft Difrax dit laten testen door het onderzoeksbureau Campden BRI, onderzoeksbureau op het gebied van hygiëne rondom producten die in aanraking komen met voedsel. De slang kan in een magnetronsterilisator gesteriliseerd worden. Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat via deze methode alle bacteriën gedood worden. De BtoB kolf is uitvoerig getest, niet alleen door medische experts, maar ook door jonge moeders.

  Kenmerken
  - 1 Buitenschelp
  - 3 Maten binnenschelpen; belangrijk bij het kiezen van de juiste binnenschelp is dat de tepel in het midden van de binnenschelp zit en dat deze vrij kan bewegen
  - De borstkolf werkt alleen in combinatie met S-fles 170 en 250 ml
  - De borstkolf is een enkelzijdig elektrische kolf; het werkt zowel op netstroom als op batterijen
  - BPA-vrij
  - 100-240 Volt
  - Handsfree en stil

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking