Kattenspullen

63 resultaten
aanbevolen

63 resultaten

Katten

Je vertrouwde viervoeter verdient natuurlijk het allerbeste. Daarom haal jij als baasje alles uit de kast om jouw pluizige vriend zich thuis te laten voelen. Zo zorg je dat je alle benodigdheden in huis hebt. Wehkamp biedt een online dierenwinkel waarbij alle kattenaccessoires worden aangeboden.

Kattenmand of radiatorbed

Het is heel belangrijk dat jouw kat een eigen plekje in huis heeft waar hij of zij zich lekker kan terugtrekken en lekker kan slapen. Zo hebben we verschillende kattenmanden die aan de binnenzijde zijn voorzien van een zachte stoffen bekleding. Ook zijn er kattenmanden die een huisje vormen, hierin kan jouw kat zich lekker verstoppen en veilig voelen. Houdt jouw kat van een warm plekje bij de verwarming? Dan is het radiator bed de ideale oplossing. Deze hangende kattenmand is heel eenvoudig aan de radiator te bevestigen en biedt jouw kat een comfortabele en behaaglijke slaapplaats.

Kattenspeelgoed om je kat fit te houden

Binnen katten of buiten katten, beide moeten hun energie kwijt en zich ook binnen in huis goed kunnen vermaken. Dit lukt prima met ons dierenspeelgoed. Hiermee worden de aandacht en het reactievermogen van je kater of poes geactiveerd. Het houdt ze lekker bezig en is ideaal om te voorkomen dat ze zich gaan vervelen.

Eten in stijl

Een dagelijks ritueel is natuurlijk voedertijd. Om jouw kat in stijl te laten eten vind je hier mooie voerbakjes. Sommige voerbakken zijn uitgevoerd met 2 bakjes en daardoor niet alleen geschikt voor het geven van kattenvoer, maar tevens te gebruiken als drinkbak.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.