POP top teaser image

Kattenaccessoires

Ook voor kattenaccessoires ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Bestel snel kattenspeeltjes of -voer, want vandaag besteld is morgen in huis!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Voor jouw kat koop je kattenaccessoires bij wehkamp

Als je eenmaal een kat als huisdier hebt, ben je verkocht. Je wilt je kat goed verzorgen en de nodige aandacht geven. De kattenaccessoires van wehkamp komen hierbij goed van pas. Wat zijn de voordelen van kattenspeeltjes voor je kat? Katten zijn van origine echte jagers en met speeltjes stimuleer je het jachtinstinct. Zo gaat je kat niet achter jouw benen aan!

Om een gezond gewicht te behouden, is kattenspeelgoed ook belangrijk. Zeker als je een binnenkat hebt, is het van belang dat je kat voldoende beweging krijgt en zo’n kattenspeeltje nodigt uit om achteraan te rennen en te springen. Vooral jonge katten moeten hun energie kwijt kunnen en dat kan zeker met het kattenspeelgoed van wehkamp. Je kat houdt wel van afwisseling, dus introduceer regelmatig een nieuw speeltje.

Voer afgestemd op de behoeften van jouw kat vind je bij wehkamp

In het voer voor katten heb je enorm veel keus. Koop het kattenvoer bij wehkamp en maak het jezelf gemakkelijk. Het voer is afgestemd op de leeftijd van je kat. Een actieve, jonge kat heeft andere behoeften dan een kat op leeftijd.

Alles wat je nodig hebt voor je kat koop je bij wehkamp

Naast accessoires voor je kat hebben wij nog veel meer om het jou als kattenliefhebber makkelijk te maken én jouw kat de verzorging te geven die het beestje verdient. Een kattenbak is het eerste wat je nodig hebt als jouw kat zijn intrede doet in huis. Ook de weg naar de voerbak en drinkbak heeft je kat binnen de kortste keren gevonden. Wil je voorkomen dat je kat zijn nagels gaat scherpen aan jouw meubels? Schaf bij ons een krabpaal aan. Wij hebben grote en kleine krabpalen in verschillende modellen. Katten vinden het heerlijk om te luieren en te slapen. Verwen je kat met zo’n comfortabele kattenmand.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help