POP top teaser image

Hondenvoerbakken & drinkbakken

Het is belangrijk om een goede voerbak en drinkbak te hebben voor je hond, zodat je hond voldoende eet en drinkt. Wehkamp heeft verschillende voerbakken en drinkbakken, waaronder ook drinkfonteinen zodat je hond altijd vers water tot zijn/haar beschikking heeft. Wehkamp heeft verschillende formaten bakken, voor kleine en grote honden.

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

De leukste hondenvoerbakken voor jouw trouwe viervoeter

Als volwaardig lid van jouw gezin heeft jouw hond natuurlijk handige spullen nodig, zoals een fijne, grote waterbak. Het oog wil ook wat! Wij hebben een mooi assortiment hondenbakken beschikbaar in onze webshop. Zo kan de kleinste hond, maar ook de grootste knuffelbeer comfortabel eten en drinken.

De fijnste voerbakken voor iedere hond

Heb je een kleine hond die behoefte heeft aan een drinkbak die niet te hoog is? Of loopt er in jouw huis een grote lobbes rond die, wanneer hij uit een bak laag bij de grond drinkt, een spoor van waterdruppels achterlaat? Wij bieden de juiste hondenbak aan. Honden die wat hoger op de poten staan, vinden een hondenvoerbak op een standaard vaak het prettigst. Zo hoeft het dier niet diep te bukken om makkelijk te kunnen eten en drinken. Nog een voordeel: honden met een gevoelige maag eten rustiger en verteren hun voer sneller wanneer ze op hoogte eten.

Hondenvoerbakken voor senioren

De ouderdom komt soms met wat gebreken en stijve spieren. Dat geldt helaas ook voor onze lieve honden in huis. Door te kiezen voor een makkelijke waterbak voor de hond op hoogte zorg je dat jouw dier altijd makkelijk kan drinken. Maak het nog makkelijker voor jouw hond met een heerlijk dik ligbed of een fijn kussen. In ons assortiment dierbenodigdheden vind je fijne manden en leuke speeltjes. Zet het hondenbed altijd op een plek in de kamer van waaruit jouw dier de ruimte (en jou) kan zien. Dat geeft rust en comfort.

Design en stijl voor jouw hond

Onze collectie voer- en drinkbakken voor honden is bijzonder uitgebreid. Je kunt kiezen voor stijlvolle bakken van het merk District 70. Dit merk maakt bijvoorbeeld een mooie zwarte voerbak voor de hond van natuurlijk materiaal: bamboe. De bakken zijn verkrijgbaar in neutrale tinten die binnen elk interieur passen.

Ga je liever voor een trendy kleur voer- of drinkbak voor de hond? Dan heeft ons assortiment van Beco veel te bieden. Bijvoorbeeld een voerbak voor de hond van plastic, dat makkelijk schoon te maken is. Ga je voor roze of blauw? Naast bakken hebben we leuke drinkfonteinen. Sommige honden drinken het liefst stromend water. Heeft jouw hond die voorkeur? Zorg dan altijd voor fris water met een mooi ontworpen fontein van het merk Petsafe.

Cadeautjes voor hondenliefhebbers

Ben je op zoek naar een geschikt cadeautje voor een geliefde met een hond? Ga dan voor een aantal leuke speeltjes of een mooi hondenbedje uit onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling snel.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help